Home / Gardening

Wat is een hanging basket?

Vindt u dat uw straat, buurt of gebouw er een beetje somber uitziet? En wilt u graag meer sfeer creëren? Dan weten wij de uitkomst voor u; fleur het op met bloemen! Bij Oase Lease vindt u diverse hanging baskets. Dit zijn hangende bloembakken om een straat, plein of gebouw op te vrolijken. Deze kunt u bevestigen aan lantaarnpalen, maar ook aan brugleuningen, gevels en muren. Hoe leuk is dat?!

London of Gent?

Houdt u meer van London of Gent? U vraagt zich misschien af wat dit met hanging baskets te maken heeft. Nou, het antwoord is simpel. Er zijn namelijk twee verschillende hanging baskets bij Oase Lease: de London hanging basket en de Gent hanging basket. Deze zijn verkrijgbaar in de bloemsoorten Surfania of de Geranium. De London hanging wordt met twee halfschalen aan weerskanten om de lichtmast heen bevestigd. De Gent hanging basket worden door middel van een beugel bevestigd aan de lantaarnpaal waarbij de basket op afstand naar de lantaarnpaal hangt. Tip: koop twee Gent hanging baskets om zo een volumineus effect te creëren. Dus kiest u voor London of Gent?

Positieve effecten

Wist u al dat u met bloemen meer kunt bereiken dat u in eerste instantie denkt? Bloemen vrolijken de buurt op; dat is u vast wel bekend. Dit zorgt weer voor een gezelligere sfeer en dit heeft weer een positief effect op het veiligheidsgevoel. Tevens heeft dit invloed op de verbetering van het imago en werkt dit verlagend op de criminaliteit. Kortom: bloemen hebben echt een positieve invloed op de verbetering van de leefomgeving. Hoe fijn is dat?

Hanging baskets in uw buurt?

De meeste hanging baskets worden ingezet door diverse gemeenten, winkelcentra, pretparken, bedrijven en ga zo maar verder. Wilt u graag hanging baskets in uw buurt? Dan raden we u aan om contact op te nemen met Oase Lease. De mogelijkheden worden graag met u besproken.

https://www.oase-lease.nl/producten/hanging-baskets/