Vergaderen in het groene hart
Image default
Home / Gardening

Houten hekwerk van Royal Fence

Houten hekwerken zijn niet alleen heel functioneel, maar ook nog eens prachtig om te zien. Een houten hekwerk kan natuurlijk worden gemaakt van verschillende soorten hout. Royal Fence verkoopt bijvoorbeeld eiken houten hekwerken. Een zeer degelijk kwaliteit waar u ontzettend lang profijt van zult hebben.

Een Houten hekwerk voor uw tuin

Niet alleen heeft het een prachtige uitstraling, ook zorgt het voor een veilige leefomgeving voor kinderen en huisdieren. De hekken zijn duurzaam en uitsluitend van de beste kwaliteit. Wat is deze beste kwaliteit? Onze eiken houten hekwerken komen van uitsluitend Nederlandse bodem. De eiken bomen in Nederland zijn van topkwaliteit. Al onze eiken hekken worden hiervan gemaakt. Zo weten wij zeker dat u het beste van het beste in uw tuin krijgt.

Houten hekwerk met landelijk karakter

Het eiken hout in combinatie met de beschikbare designs van onze hekken zorgen voor een landelijke uitstraling waarbij de kwaliteit er vanaf spat. Uw tuin of erf krijgt op deze manier een totaal andere uitstraling. U kunt het een beetje vergelijken met de velgen van de auto of de kleding van de man.

Iroko houten hekwerk

Naast onze serie eiken houten hekwerken, verkopen wij ook hekwerken van iroko hout. Iroko hout laat zich erg goed verwerken en is erg geschikt voor hekwerken. Het is een tropische houtsoort dus het heeft zijn oorsprong niet uit Nederland. Wel kunnen wij er typisch Nederlandse hekken van maken met de juiste uitstraling. Iroko hout kleurt een beetje geel / donkerbruin en heeft bijna geen noesten. Dit in tegenstelling tot eiken hout.

Houten poorten

Naast houten hekwerken verkoopt Royal Fence natuurlijk ook houten poorten. Met ons groot assortiment is er altijd wel een geweldige combinatie samen te stellen. Wilt u onze hekwerken zien? Die kunt u bekijken op onze website.

Houten hekwerken onderhouden

Wanneer u werking en schimmels wil voorkomen, kunt u deze het beste impregneren. Vooral met het klimaat dat we in Nederland hebben. Hiervoor hebben wij goede beitsen zoals de Lazuur van Remmers. Voor de delen van palen die zich onder de grond bevinden, raden wij de zwarte bitumen teer van Oaf aan.

Houten hekwerk op maat

Bent u op zoek naar een maatwerk houten hekwerk? Royal Fence helpt u graag verder. Via onze website kunt u uw houten hekwerk helemaal op maat samenstellen. Liever Azobé palen dan eiken palen? Dat kan! U krijgt direct een prijsspecificatie voor uw maatwerk hekwerk.

Maak uw erf ook af en kies voor een houten hekwerk van Royal Fence! Wij zitten in Lelystad maar leveren en installeren houten hekken en poorten in heel Nederland.

 

https://www.royalfence.nl/