Vergaderen in het groene hart
Home / Gardening

Een hovenier in Hoorn waar respect hoog in het vaandel staat

Bent u op zoek naar een goede en gespecialiseerde hoveniersbedrijf in Hoorn? De Noord-Hollandse tuinman is in dat geval de hovenier waar u naar op zoek bent. Door de jarenlange ervaring van deze hovenier, weet hij precies hoe hij iedere tuin om kan toveren tot een prachtstuk. De Noord-Hollandse tuinman vindt het belangrijk om ervoor te zorgen dat u trots bent op uw tuin en dat er op een verantwoorde manier gewerkt wordt. Dit houdt in dat begrippen als duurzaamheid en respect hoog in het vaandel staan bij deze hovenier uit Hoorn. Dit resulteert in ontzettend mooie tuinen die op een respectvolle manier zijn gerealiseerd. Hierdoor bent u er zeker van dat u zult genieten van uw mooie tuin en dat u zeker geen spijt zult krijgen.

Deze hovenier uit Hoorn creëert een fijne plek voor dier en plant

De Noord-Hollandse tuinman specialiseert zich als een verantwoorde en respectvolle hovenier uit Hoorn. Doordat de man achter de Noord-Hollandse tuinman, Gert-Jan Klercq, al vele jaren bezig is met het realiseren van tuinen, kunt u ervan uitgaan dat uw tuin in goede handen is. Wij zullen altijd ons uiterste best doen om ervoor te zorgen dat uw tuin omgetoverd wordt tot een pareltje. De Noord-Hollandse tuinman werkt iedere keer weer naar een plek waar mens, dier en plant in harmonie naast elkaar leven en waar met veel respect wordt omgegaan met alle dingen die leven in de tuin. Op die manier worden de mooiste tuinen gecreëerd en bent u straks eigenaar van zo’n prachtige tuin, die op een prachtige manier tot stand is gekomen.

Op een fijne manier communiceren

Wij vinden het belangrijk om op een goede manier met u te communiceren. Doordat wij een erg klein bedrijf zijn, zijn de lijntjes dan ook erg kort. Hierdoor verloopt de communicatie op een vlotte en informele manier en kunt u er altijd zeker van zijn dat u altijd terecht kunt bij de Noord-Hollandse tuinman.

U zult versteld staan

Neem gerust een kijkje op mijn website www.denoordhollandsetuinman.nl om te zien wat ik u allemaal te bieden heb. U zult versteld staan van de mogelijkheden en ik hoop dat u zich aangesproken voelt door onze website. Indien u nog vragen heeft over onze diensten, dan bent u natuurlijk altijd van harte welkom om contact met ons op te nemen.