Vergaderen in het groene hart
Image default
Home / Gardening

Marketing voor bedrijven

Als je je eigen bedrijf begint, dan is dat super uitdagend. Of het wordt succesvol, of het wordt dat niet. Als je wil dat je bedrijf succesvol wordt, dan heb je drie ingrediënten nodig: een goed idee, doorzettingsvermogen en goede marketing. In dit artikel ga ik het hebben over het aspect marketing, namelijk het verkopen van jouw product. Je kan natuurlijk wel een goed product hebben, maar nu moet je het nog zien te verkopen.

Jouw marketing begint visueel, met het bedenken van een eigen logo. Je hebt eigenlijk wel iets in je hoofd, maar je bent nou niet echt diegene die goed kan tekenen. Op de middelbare vond je tekenen altijd wel een heel erg leuk, maar de kant van kunstgeschiedenis vond je echt niks, dus daarom heb je tekenen zo vroeg mogelijk laten vallen. Maar ja, nu zit je met een probleem, je weet wat je wil maar je weet niet hoe je dat kan doen. Leer dan gewoon zelf ontwerpen op verschillende (gratis) online programma’s.

Een paar weken verder heb je zelf je eigen logo ontworpen. Er is wat bloed, zweet en tranen bij te pas gekomen, maar dan heb je ook iets: een prachtig logo. Je bent trots op jouw eigen bedrijf en op jouw eigen logo, dus wil je ze beide allemaal zo veel mogelijk aan de wereld laten zien. Hoe doe je dat? Door leuke kantoorspullen en gadgets allemaal te bedrukken met jouw logo. Printen op papier is heel normaal, maar printen op plastic is iets heel anders. Dat gaat helaas niet met een gewone printer. Voor het printen op  plastic sheets, is het slim om een bedrijf in te huren die dat voor jou doet. Neem bijvoorbeeld Koenig & Bauer, wij zijn er specialisten in! Het enige wat je nu nog hoeft te doen is er voor zorgen dat je je doelgroep bereikt en dan ligt de wereld aan je voeten!

https://coding.koenig-bauer.com/nl/