Vergaderen in het groene hart
Home / Gardening

Exalto Hoveniers: uw hovenier in Veenendaal

Op zoek naar een hovenier in Veenendaal voor een snoeibeurt? Of wilt u uw droomtuin creëren? Dan bent u bij Exalto Hoveniers aan het juiste adres. Voor ons is het een fluitje van een cent om aan uw eisen te voldoen. Wij staan graag voor u klaar om in de praktijk te helpen, maar ook met deskundig advies. Bij ons kunt u voor vele zaken terecht, namelijk tuinaanleg, tuinontwerp en tuinonderhoud.

Tuinaanleg Hovenier Veenendaal

Exalto Hoveniers houdt zich als uw hovenier in Veenendaal bezig met het aanleggen van uw nieuwe tuin. U hoeft aan ons alleen door te geven wat u wilt en de rest wordt allemaal geregeld. Heeft u juist liever veel groen of liever een strakke tuin met tegels. Wilt u graag een vijver? Alles kan, wij regelen het voor u! Wij zorgen ervoor dat het oude straatwerk en beplanting verwijderd worden en geven advies voor nieuwe beplanting. Vervolgens leggen wij de tuin opnieuw aan volgens uw wensen. Voor ons is dit een appeltje-eitje.

Tuinontwerp

Naast tuinaanleg houdt Exalto Hoveniers zich ook nog bezig met het ontwerpen van tuinen van nieuwbouwhuizen, maar ook tuinen van bestaande huizen. Bij het ontwerpen van een nieuwe tuin bent u van begin af aan betrokken bij het ontwerp en kunt u aangeven wat voor ideeën u heeft. Al uw ideeën worden meegenomen in een tekening, zodat u een beeld krijgt van het ontwerp. U krijgt bij ons een droomtuin waarin u zich helemaal thuis voelt.

Tuinonderhoud

Wilt u helemaal niks veranderen aan de huidige staat van uw tuin, ook dan bent u bij Exalto Hoveniers aan het goede adres. Wij houden ons ook bezig met het onderhouden van bestaande tuinen. U kunt ook voor een winterbeurt of voorjaarsbeurt bij ons terecht.  Heeft u liever periodiek onderhoud, ook dat is mogelijk. Wij zorgen ervoor dat uw tuin ieder jaargetijde netjes bij ligt en zich in optimale staat verkeerd. Daarnaast geven wij ook advies over het onderhoud van uw tuin, bijvoorbeeld hoeveel bemesting u het beste in welke tijd van het jaar op uw tuin kan gooien.