Vergaderen in het groene hart
Home / Gardening

Dolleman Stucadoors

Dolleman Stucadoors is een stukadoorsbedrijf dat is gevestigd in Oostzaan, gelegen in de provincie Noord-Holland. Het werkgebied bestaat uit Oostzaan, Zaandam, koog aan de zaan, Purmerend, Wormerveer, Wormer, Assendelft, Westknollendam, Krommenie, Kerkbuurt, Poelenburg, Westzaan, Zaandijk, Buitenhuize en tot slot Saendelft. Het bedrijf is in 2013 gestart en is opgericht door de heer Patrick Dolleman. Patrick ziet iedere opdracht als een nieuwe uitdaging en voert de opdrachten dan ook met veel plezier uit. Samen met u gaat hij dan een plan opstellen om uit te werken. Patrick luistert graag naar de wensen van de klant en houdt hier rekening mee om tot het ideale eindresultaat te komen.

Stucwerk van Dolleman Stucadoors

Bij Dolleman Stucadoors kunt u, zoals de naam al een beetje verklapt, voor al het stucwerk voor uw woning. Voor een decoratief uiterlijk kunt u gaan voor de betonlook stuc. Dit komt vaker voor in badkamers en geeft een nette afwerking van uw ruimte. De voordelen van deze betonlook zijn dat het materiaal zeer flexibel is, geschikt is voor een houten ondergrond en ook een goed hechtvermogen heeft. Het is dus een look die zich makkelijk aanpast aan uw interieur en ruimte.

Aanbod en services

Patrick beschikt over een breed aanbod in stucwerk en gaat graag met u na welk soort stucwerk het beste bij uw woning of ruimte past. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor sierpleister. Sierpleister werkt uw muren netjes af en u zult weinig tot geen verschil zijn bij kleine beschadigingen. Bovendien is sierpleister zeer makkelijk schoon te houden of te maken. Ook kunt u kiezen voor glad pleisterwerk – dit houdt in dat uw ondergrond glad en gelijk wordt gemaakt zodat de ondergrond daarna klaar is voor sierpleister, verf of behang.

Welke lijst moet ik kiezen?

U kunt kiezen uit plafondlijsten, platte plint of ornamenten. Plafondlijsten kosten enig wat tijd en moeite maar dan heeft u ook wat. Hierbij wordt de ondergrond gelijk gemaakt zodat de plafondlijsten gemakkelijker aan te brengen zijn. Een platte plint is de meest voorkomende lijst. Het geeft een extra touch aan het plafond en geeft een strakke, nette uitstraling. Ornamenten zijn andere diverse soorten en maten – u kunt kiezen uit een groot assortiment door contact op te nemen met het bedrijf.