Vergaderen in het groene hart
Home / Gardening

Aluminium kozijnen

Aluminium kozijnen worden gekozen met het oog op de toekomst. Nederland gaat volledig op de schop de komende 20 jaar. Dit heeft alles te maken met de klimaatdoelstellingen. Huizen moeten duurzamer worden gebouwd en ze moeten beter geïsoleerd zijn.Veel woningcorporaties zijn al gestart met de renovatie van duizenden woningen. Veel van deze woningen zijn gebouwd in de jaren 70. De isolatie voldoet simpelweg niet meer. Zeker op het gebied van kozijnen is hier enorm veel te halen. Veel van de huidige kozijnen zijn gemaakt van hout, en in veel gevallen is er zelfs asbest in verwerkt. Er wordt bij nieuwbouw en bij renovatie massaal gekozen voor aluminium kozijnen. Dat is niet meer dan logisch, en we zullen eerst aankaarten waarom dat zo logisch is. Aluminium kozijnen hebben allereerst een uitstekende isolerende werking. De energierekening zal dus ook direct omlaag gaan. Daarbij gaan ze tientallen jaren mee en hoeven ze nauwelijks onderhouden te worden. Een ander voordeel van aluminium kozijnen is, dat ze niet geschilderd hoeven te worden. Vanwege het sterke profiel zijn ze ook nog eens inbraakbestendig. Aluminium kozijnen hebben tevens een elegante uitstraling. Het is dus niet zo gek dat men massaal kiest voor aluminium kozijnen in plaats van houten kozijnen.

Schipper Ede

Schipper Ede is specialist op gebied van aluminium kozijnen. Schipper Ede is al tientallen jaren actief op het gebied van kozijnen en schuifpuien. Schipper Ede is een familiebedrijf zijn sporen in deze sector ruimschoots heeft verdiend. Bij talloze nieuwbouw- en renovatieprojecten heeft Schipper Ede zijn waarde bewezen. Op de website krijg je dan ook een goede impressie van hetgeen Schipper Ede kan en doet. Schipper Ede beschikt over een eigen fabriek en showroom. Wil je je laten inspireren, dan is het zeer de moeite waard om een bezoek te brengen. Voor het produceren en installeren van aluminium kozijnen is Schipper Ede de aangewezen partij.

Advies

Heb je behoefte aan advies op het gebied van aluminium kozijnen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Schipper Ede. Ben je benieuwd naar de prijs van aluminium kozijnen? Op de website kan je heel gemakkelijk een offerte aanvragen. Voor aluminium kozijnen en nog veel meer ga je naar Schipper Ede.