Vergaderen in het groene hart
Home / Gardening

Tuin inspiratie gezocht? Zoek niet verder

Je wilt iets anders met de tuin, maar het mag niet teveel kosten. De leukste ideeën voor de tuin kun je lezen in magazine’s als 100-en-1-Woonideeën, hoewel in dit magazine de nadruk veelal ligt op “binnenshuis” en dat willen we nu juist niet! Hoe pak je de tuin op een verrassende wijze aan? 

Speels en verrassend

Dat betonblokken in een U-vorm bestemd zijn voor bepaalde constructies, dat zal allemaal wel: je kunt er ook héél veel andere dingen meedoen, zo zagen wij op de tuin-inspiratie special van Betondingen. 

Check zelf maar op de website; zo is er een prachtige houtopslag te maken van U-vormige betonelementen. Maar je kunt ze ook als krukje gebruiken, of als bijzettafeltje. Weinigen van ons zijn creatief genoeg om de leukste constructies te bedenken van materiaal, wat aanvankelijk voor een héél ander doeleinde is vervaardigd. Bezoek je de website van betonleverancier “Betondingen“, dan zul je verrast zijn over de vele mogelijkheden! 

Zo zijn “betonpoeren” (paal en constructiedragers) niet slechts een ‘betonnenvoet‘, maar blijken het echte eye-catchers te zijn, zoals te zien is op de website. 

Creër gerust je eigen tuinmeubelen met prefab-beton. Altijd gemakkelijk te verplaatsen of neer te zetten waar gewenst. 

Meer weten? Bezoek snel! de website!

https://wonen-interieur.com/category/tuin-en-balkon/