Vergaderen in het groene hart
Home / Gardening

Schuiframen voor in uw woning, waarom niet?

De schuiframen van Schipper Ede zijn een moderne oplossing, die zelfs de eisen voor lage energiewoningen kunnen overtreffen. Aan alle strengste normen voor isolatie wordt door onze schuiframen voldaan. Goed voor de portemonnee dus! Als u een kijkje neemt bij de schuiframen die Schipper Ede aanbiedt, zult u snel merken dat onze schuiframen voorzien zijn van slanke, aluminium profielen, wat ervoor zorgt dat er maximale lichtinval is. U zult ook zien dat de belijning van het gevelbeeld uniek is, en een mooi vooraanzicht van het gebouw geeft. De voordelen van schuiframen zijn eindeloos, en zijn levenslang! De aluminium schuiframen hebben dit bij nieuwbouw, renovatie en zelfs bij de vervanging van bestaande schuiframen!

Alle voordelen van schuiframen op een rijtje

Waarschijnlijk gelooft u ons niet, wanneer wij zeggen dat de voordelen van aluminium schuiframen eindeloos zijn. Daarom hebben wij de belangrijkste even op een rijtje gezet. Ten eerste is een schuifraam onderhoudsarm, wat veroorzaakt wordt door het aluminium waar het van gemaakt is. Ten tweede heeft een aluminium schuifraam een isolerende werking en een lange levensduur. Dat houdt niet alleen in dat u geld in de toekomst bespaart door lagere energierekeningen, maar ook nog eens dat aluminium schuiframen een eenmalige investering zijn waar u jarenlang plezier van zult hebben. Aluminium schuiframen zijn licht schuivend, hebben slanke profielen, zijn weersbestendig en hebben ook nog eens een hoge isolatiewaarde. U zult het niet langer koud hebben als u voor een aluminium schuifraam hebben én van buitenaf ziet het er fantastisch uit. Tot slot heeft een aluminium schuifraam het onbetwiste voordeel dat het voldoet aan de vereisten van inbraak weerstandsklasse 2. Met deze schuiframen komt er geen boef meer in uw huis!

Schuifraam van Schipper Ede

Waarom zou u niet de offerte van een schuifraam van Schipper Ede aanvragen? Bij de aanschaf zijn er alleen maar talloze voordelen in het zicht, van de installatie tot het jarenlange gebruik van het schuifraam. Aarzel niet langer! Bezoek vandaag nog de website van Schipper Ede om een offerte aan te vragen voor uw nieuwe schuifraam, u zult er geen spijt van krijgen!