Vergaderen in het groene hart
Home / Gardening

Passende netten voor ieder object

U heeft een mooi nieuw zwembad aan laten leggen. Zonde wanneer hier direct bladeren in waaien natuurlijk. De beste manier om dit te voorkomen is om het zwembad af te schermen met een afdekzeil. Wel is het van belang dat dit zeil van goede kwaliteit is. Het is aan te raden eens een kijkje te nemen bij Nettenshop. Hier zijn afdekzeilen in alle soorten en maten verkrijgbaar. Daarbij kunt u er vanuit gaan dat het zeil goed blijft liggen, geen blad of vuil doorlaat en lang meegaat. Bij de Nettenshop hebben ze trouwens veel meer soorten netten en zeilen in het assortiment. Dus heeft u meer projecten waar u wel een net, zeil of doek voor kunt gebruiken? Lees dan vooral even verder!

Kies de juiste maat

Om er zeker van te zijn dat u uw zwembad, zandbak of tuin goed kunt afschermen, moet u natuurlijk eerst de afmetingen weten. Ook wanneer u enkel met uw aanhanger op pad gaat, is het goed te weten welk net u precies nodig heeft. Bij de Nettenshop krijgt u altijd maatwerk. U kunt ervanuit gaat dat uw aankoop precies past. Om dit te kunnen garanderen krijgt u altijd gratis advies en tips voor het inmeten en de montage. Zoekt u iets voor een groter project? Neem dan eens een kijkje bij de steigernetten of -doeken, valnetten of randbeveiliging.

Makkelijk besteld, snel in huis

Vanzelfsprekend heeft u even een kijkje genomen in de webshop en heeft u voor ogen welk net u het best kunt gebruiken. Dan bent u nog slechts een paar klikken verwijderd van uw aankoop. Plaats het net of doek van uw keuze in de winkelwagen en kijk vooral even welke toebehoren bij dit product passen. Bent u juist nog niet helemaal zeker welke aankoop het best bij u past? Neem dan gerust contact op met de klantenservice. Dit kan bijvoorbeeld via mail of telefonisch. De medewerkers van de Nettenshop staan voor u klaar met passend advies.