Vergaderen in het groene hart
Home / Gardening

Nieuwe dakkapel op je woning plaatsen?

Voordelen van een dakkapel

Veel Nederlanders kiezen ervoor om hun woning te voorzien van een nieuwe dakkapel. Of u nu een schuin dak of plat dak heeft, een verhoogde bok of kapel biedt tal van voordelen. In de eerste plaats creëert u veel extra ruimte, waardoor u een zolder bijvoorbeeld kunt ombouwen tot extra (slaap)kamer. Met een dakkapel of nokverhoging breidt u het woonoppervlakte flink uit. Een tweede voordeel is dat deze relatief voordelig zijn om extra woongenot te creëren. U kunt ook kiezen voor een uitbouw, serre of schuifpui, maar doorgaans zijn dakkapellen een goedkopere optie om uw huis ruimer te maken. Ten slotte, ook dat is voordelig, vormen dakkapellen op een schuin of plat dak een goede investering. Uw huis wordt er meer waard van!

Kies voor een expert

Het is bij verbouwingen van groot belang om te kiezen voor een ervaren bedrijf dat kwalitatief uitstekend materiaal levert tegen scherpe prijzen. BM Daktechniek is zo’n aanbieder. Omdat wij korte lijnen met leveranciers en producenten onderhouden, kunnen wij hoogstaande dakkapellen voor schuine daken en platte daken, evenals fraaie verhoogde nokken, inkopen en deze tegen voordelige prijzen aan onze klanten leveren.

Meer informatie nodig?

Bent u op zoek naar een kapel voor een schuin dak, voor een plat dak of een nokverhoging? Wilt u meer informatie of een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan een kijkje op onze website BM Daktechniek.nl.

https://www.bm-dakkapel.nl/