Vergaderen in het groene hart
Home / Gardening

Een borstvergroting operatie

Een borstvergroting operatie is vandaag de dag een van de meest gevraagde ingrepen bij de plastische chirurg. Het is een ingreep voor vrouwen die onzeker zijn over het formaat van hun boezem, maar ook een ingreep voor dames die bijvoorbeeld door ziekte een misvorming hebben of door een aangeboren afwijking. In principe kan elke volwassen vrouw in Nederland een borstvergroting ondergaan. Soms is een borstvergroting ook mogelijk voor vrouwen jonger dan 18 jaar, maar dan moet er wel sprake zijn van een medische indicatie. Het lichaam is dan namelijk nog niet uitgegroeid.

Een borstvergroting kan op verschillende manieren gebeuren. Er zijn dan ook meerdere manieren voor het daadwerkelijk vergroten van de borsten. Zo wordt er vaak gekozen om de borsten te vergroten met behulp van implantaten van siliconen. Deze implantaten voelen ook het meest natuurgetrouw aan en daarom wordt er dan ook vaak voor gekozen. Er kan tegenwoordig ook worden gekozen voor een implantaat dat is gevuld met fysiologisch zout. Dat voelt iets minder natuurlijk aan, maar heeft wel voordelen ten opzichte van het gebruik van siliconen. Zo is er bij eventuele lekkage een veel minder groot risico. Siliconen kunnen gaan ‘zwerven’ in het lichaam en zout lost eigenlijk gewoon weer op.

De borstvergroting prijs is wisselend. Het is wel verstandig om mee in gedachten te nemen, dat wanneer een ingreep erg goedkoop lijkt, er vaak een addertje onder het gras zit. Je mag er dan eigenlijk ook wel vanuit gaan dat er ergens op beknibbeld is om de ingreep voor die prijs te kunnen aanbieden. Elke ingreep heeft een bepaald starttarief en wanneer men ver onder die prijs zit, kunnen er vraagtekens worden gezet bij de geloofwaardigheid van een dergelijke ingreep. En met je lijf wil je natuurlijk ook niet voorzichtig genoeg zijn, dus verdiep je eerst goed voor je een keuze maakt.

 

http://www.faceland.nl