Home / Gardening

Waarom een tuinkas een must-have is deze zomer

In Nederland is het klimaat en het weer nogal inconsistent, hierom is het altijd weer een test om te starten, de oplossing hiervoor is de tuinkas (klik hier voor de website). Met de tuinkas weet je namelijk zeker dat het altijd warm is en kun je zelf regelen hoeveel vocht je groente of fruit nodig heeft. Je bent niet meer afhankelijk van meest moeilijk te voorspellen factor; het weer. Bij Buiten-Goed is de tuinkas verkrijgbaar tegen een prijs die niet heel hoog ligt, mij viel het in ieder geval erg mee. Ook kun je ervoor kiezen om het door hen te laten bouwen, in dit geval hoef je niet zelf te klungelen en weet je zeker dat de tuinkas goed in de tuin staat en niet instort wegens foutieve constructie.

De voordelen van een tuinkas

Een tuinkas van Buiten-Goed heeft meerdere voordelen, om te beginnen is het natuurlijk enorm praktisch. Het is erg fijn om geen rekening te hoeven houden met het weer en op deze manier ook in de winter de komkommers kunnen verbouwen. Je kunt zelf de temperatuur regelen en het water kan ook via de kas, als je een kleine kas hebt kan het soms goedkoper zijn om dit gewoon handmatig te doen. Bovendien ziet een tuinkas van Buiten-Goed er ook nog erg mooi uit, het is niet gewoon een standaard hardplastic kas die je langs de bollenvelden ziet, maar er zijn verschillende modellen met een verschillend niveau van elegantie.

Waarom Buiten-Goed?

Als je tot het besluit bent gekomen om een tuinkas te kopen en dan is de volgende beslissing naar welke aanbieder je toe stapt. Ik adviseer om naar Buiten-Goed te gaan en je hier eens laten bijpraten door een werknemer, over het algemeen weten ze hier precies waarover ze praten door hun lange ervaring in de branche. Hiernaast gaan ze samen met jou op zoek naar de juiste tuinkas, er wordt gevraagd naar jouw wensen. Hecht je meer waarde aan het uiterlijk of aan hoe praktisch het is, het budget wordt rekening mee gehouden en hiernaast spelen nog een aantal factoren een rol.