Home / Gardening

Vergaderen in een hangmat

Dat gaat natuurlijk wel ver : vergaderen in een hangmat. Alhoewel het helemaal geen gek idee zou zijn en het heeft wel veel voordelen. Even wegdutten in een vergadering is geen probleem meer en valt ook niet op. Iedereen is heel relaxt wat de sfeer en de duur van de vergadering ten goede zal komen.

Wij kunnen daar natuurlijk de hangmatten voor leveren. Om te beginnen zou je ook met een hangstoel kunnen beginnen. Helemaal in combinatie met in het groen vergaderen zou dit fantastisch zijn.

Echter voor we zover zijn zal het nog wel even duren. Wellicht beginnen innovatieve bedrijven als Google of Apple hiermee.

Nu worden de hangmat en de hangstoel voornamelijk gebruikt om na het werk te relaxen. En dan ook nog in de eigen tuin en zeker niet in de tuin van het bedrijf waar men werkt.

Maar het zou kunnen dat wij u op een idee brengen. Daarom, denkt u dat dit een goed idee is, en wilt u eens proberen op een andere manier te vergaderen ? Wellicht door eens vergaderzaal in te richten met hangstoelen i.p.v. saaie kantoorstoelen, toch een heel interessante idee, lijkt ons.

Wij kunnen u een interessante aanbieding doen voor de inrichting van uw vergaderzaal met hangstoelen of, als u een stapje verder wilt gaan, met hangmatten. Daarbij heeft u ook nog de keuze tussen Mexicaanse hangmatten en Braziliaanse hangmatten. Neem vooral contact met ons op.

Wij zijn altijd in voor een experiment en kunnen u een interessante aanbieding doen.

 

http://www.icolori-hangmatten.nl