Home / Gardening

Een schaakspel kopen bij de Schaakkoning

Ik heb een speciaal soort schaakspel gekocht bij een webshop dat Schaakkoning heette. Al vanaf kleins af aan houd ik van schaken. Mijn vader heeft het mij geleerd en sindsdien kan ik niet meer stoppen met het spelen ervan. Bovendien probeer ik ook andere te overtuigen om te schaken, waaronder mijn zoon. Hij vindt het zelf ook interessant en had de idee om voor zijn verjaardag een magnetisch schaakspel te kopen. Maar ik had geen idee waar ik die kon kopen.

Het assortiment van de Schaakkoning

In het begin, toen ik nog niet bekend was met Schaakkoning, heb ik in speciaalzaken gekeken naar bepaalde schaakborden en sets die ze te koop waren. Alleen de meeste borden waren toch weer te saai voor wat ik zocht. Na een tijdje zoeken in mijn omgeving, heb ik het daar bij gehouden en ben ik op zoek gegaan op het internet, met de gedachte dat ik daar mee gelukt zou hebben. Al snel kwam ik op de website van Schaakkoning terecht en ging er een nieuwe wereld voor mij open. Het assortiment was niet normaal groot en breed! Ik had allerlei soorten opties en ze hadden precies de borden die ik zocht voor mijn zoon. Dus ook een magnetisch schaakspel hadden ze daar. Na een tijdje kijken naar de verschillende magnetische borden, heb ik er uiteindelijk een kunnen kiezen en heb ik die gekocht.

Plezier voor jong en oud

Op de verjaardag van mijn zoon, mocht ik eindelijk het cadeau geven. Hij vond het cadeau helemaal geweldig en ging meteen aan de slag. Hij liet het bovendien meteen aan al zijn vrienden zien en legde uit hoe het spel in zijn werking ging. Dit vond ik mooi om te zien, dat een oud spel zoals schaken, nog steeds goed bevalt bij de jonge kinderen van tegenwoordig.

Contact

WIlt u ook het assortiment bekijken van de schaak speciaalzaak? Bekijk dan gerust een de website van de Schaakkoning via www.schaakkoning.nl voor meer informatie over de borden en schaakstukken. Bovendien kunt u ze daar meteen gemakkelijk bestellen via de webshop.