Vergaderen in het groene hart
Home / Gardening

Bomen en planten voor de hovenier vind je hier

Groothandel in bomen en planten

Ben je op zoek naar een grote partij bomen en planten voor je tuin? Wij weten een adresje waar je gegarandeerd zal slagen. Wij kennen namelijk een groothandel in bomen en planten, die ideaal zijn voor de hovenier. De bomen en planten zijn van top kwaliteit, waardoor ze lang mee zullen gaan. Wil je weten waar je deze planten kunt halen? We vertellen het je graag.

Bomen en planten bestellen

Voor bomen en planten tegen een scherpe prijs kun je terecht bij Olaf Nijenkamp. Ze hebben een breed assortiment bomen en planten, die je tuin doen opfleuren. Veel hoveniers en tuincentra bezoeken Olaf Nijenkamp voor de inkoop van hun planten. Het is mogelijk de items online te bestellen en te laten bezorgen. Daarnaast is het ook mogelijk de bestelling op te halen bij de Cash & Carry van het bedrijf. Je kunt dan tegelijk de showroom zien. Dit is erg handig want zo kun je met eigen ogen zien wat het aanbod is en wat bijvoorbeeld de grootte is van bepaalde bomen. De showroom en Cash & Carry is te vinden in Raalte.

Advies op maat

De keuze bij Olaf Nijenkamp is enorm. De juiste keuze kan daardoor lastig zijn. Gelukkig staan de specialisten van het bedrijf voor je klaar om advies op maat te geven. Je kan contact opnemen via de mail en telefoon, maar het is ook mogelijk langs te komen bij de groothandel. Het is maar net wat je zelf graag wilt.

https://www.olaf-nijenkamp.nl/