Vergaderen in het groene hart
Home / Gardening

Beste Haardhout Leverancier

Haardhout.nl is al reeds meer dan 20 jaar één van de grootste haardhout leveranciers die Nederland rijk is. Maak kennis met de expertise, vakkennis en het veelzijdige aanbod van Haarthout.nl

Haardhout van de leverancier?

Veel verkopers van haardhout op internet zijn zelf géén leverancier, maar zijn in feite opkopers van haardhout. Zij kopen dit zelf ook weer op van een leverancier… deze handel betekent in de praktijk dat de klant ook nog eens geld kwijt is aan de opkoper die zich voordoet als haardhout verkoper. 

Merkt de klant dit in zijn portemonnee?

De ene keer wel de andere keer niet. In de gevallen dat de verkoopprijs gelijk ligt, zal de kwaliteit van het haardhout te wensen overlaten. Vaak is er iets mis met de partij. Het hout is niet droog genoeg, er zitten houtblokken met houtrot tussen, of de partij bestaat uit gemengd haardhout; iets wat de klant niet direct door heeft. Stuk voor stuk methode’s om de prijs naar beneden te drukken en hierdoor geforceerd lage prijzen te offreren.

Onervaren klant? Miskoop ligt op de loer

 

De klant is meestal onwetend, waar de aanbieder zijn vruchten van plukt. De meeste klanten zullen pas gaande weg, naarmate zij het hout stoken, merken dat er eigenlijk iets niet deugt aan de partij. In dat geval is het al te laat. De zgn. “leverancier” geeft aan dat het door eigen toedoen is; het hout staat te vochtig opgesteld, etc. Als klant valt er in dat geval niets meer te bewijzen. Hebt u zaken gedaan met dergelijke ‘leveranciers’, dan doet u er in het vervolg verstandig aan direct de partij haardhout te controleren bij aflevering. Krijgt u de indruk dat deze niet deugt, laat de partij dan direct weer meenemen door de bezorgdienst en eis uw geld terug. 

Goed zaken doen met Haardhout.nl

Haardhout.nl is met recht een van de beste haardhout leveranciers van Nederland. Het bedrijf bestaat inmiddels ruim 20 jaar en levert altijd uit eigen, grote, voorraad. Op de locatie in Friesland is een immens grote voorraad ruimte aanwezig, waar vanuit door heel Nederland wordt geleverd. Natuurlijk is het haardhout door en door gedroogd, en wordt het hout onder de exact juiste condities opgeslagen, zodat het ook op de juiste droogte kan worden afgeleverd. Droog haardhout bestelt u bij Haardhout.nl

http://www.haardhout.nl/winkel/