Vergaderen in het groene hart
Image default
Eten en drinken

Zaalverhuur op een perfecte locatie in Alblasserdam

Wilt u een groot feest geven, maar is uw huis niet groot genoeg daarvoor? Of u zoekt een goede locatie voor een besloten vergadering of een borrel met collega’s? Huur dan een zaal bij De Krom en geniet van complete service. Voor zaalverhuur op een perfecte locatie nabij Alblasserdam zit u goed bij deze aanbieder. Ook als u in de omgeving woont, bijvoorbeeld in Papendrecht, kunt u een zaal huren bij De Krom in Oud-Alblas. De zaal ligt aan een prachtige rivier en is uitgegroeid tot een moderne en sfeervolle brasserie. Voor alle feesten, borrels en vergaderingen is het huren van een zaal mogelijk.

De keuze uit diverse ruimtes van verschillende groottes

Wilt u een zaal huren bij De Krom nabij Alblasserdam? Dan heeft u de keuze uit diverse ruimtes. Heeft u een kleine borrel? Dan is de kleine ruimte het meest geschikt. Als u een groot feest geeft moet u natuurlijk een grotere ruimte huren. In overleg is van alles mogelijk. Naast zaalverhuur, kunt u bij De Krom nabij Alblasserdam ook voor verschillende arrangementen kiezen. Laat bijvoorbeeld ook de catering over aan deze verhuurder en zorg dat uw gasten niets te kort komen. Wat uw wensen ook zijn, bij De Krom geniet u altijd van uitstekende service in een sfeervolle zaal in Oud-Alblas. Zo wordt uw feest of borrel gegarandeerd een groot succes.

Neem contact op met deze verhuurder en bespreek de mogelijkheden

Voor zaalverhuur in de regio Alblasserdam is De Krom de beste keuze. Zij beschikken over diverse zalen op een toplocatie. Daarnaast profiteert u bij deze verhuurder van complete service: van de sfeer en de muziek tot de gehele catering. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met de medewerkers van De Krom via hun eigen website en vraag om meer informatie. Zij staan u graag te woord.

https://www.dekromoudalblas.nl/