Vergaderen in het groene hart
Image default
Eten en drinken

Een kindvriendelijk restaurant met binnenspeeltuin met heerlijke gerechten op het menu

Zoekt u in regio Katwijk aan Zee een kindvriendelijk restaurant met binnenspeeltuin waar ze urenlang plezier kunnen beleven? Kom dan langs bij Pannenkoekenrestaurant De Beslagkom en geniet van een gezellige tijd met uw gezelschap! Niet alleen lekker eten, maar ook een kindvriendelijke omgeving is belangrijk wanneer u met kinderen uit eten gaat. Denkt u bijvoorbeeld aan een uitgebreide menukaart die volop keuze biedt, maar ook aan ruimte voor de kinderen om plezier te maken en te bewegen. Een gezellige sfeer waarin u en de kinderen zich thuis voelen is dan ook net zo belangrijk als de gerechten die geserveerd worden! Pannenkoekenrestaurant De Beslagkom mag dan ook zeker een kindvriendelijk restaurant genoemd worden, met een binnenspeeltuin waar de kinderen later zeker nog eens naartoe willen.  

Het perfecte restaurant in regio Katwijk voor het hele gezin

Katwijk aan Zee is een van de plekken waar jaarlijks veel mensen komen ontspannen, vooral op warme zomerdagen. Wanneer u een van die bezoekers bent, en wanneer u de kinderen meeneemt op bijvoorbeeld een leuk dagje uit, dan is een kindvriendelijk restaurant met binnenspeeltuin in regio Katwijk natuurlijk ideaal! Pannenkoekenrestaurant De Beslagkom biedt een veelzijdige menukaart aan voor zowel volwassenen als kinderen. Zo geniet u hier niet alleen van heerlijke pannenkoeken, maar ook van onder meer broodjes, salades en vleesgerechten. Ook zijn er hier verschillende arrangementen beschikbaar en is er ruimte om verjaardagsfeestjes te vieren. Een kindvriendelijk restaurant met binnenspeeltuin is natuurlijk hier uitermate geschikt voor!

Reserveer eenvoudig

Bent u benieuwd wat er allemaal te beleven is voor u en de kinderen bij Pannenkoekenrestaurant De Beslagkom? Bezoek dan eens de website en bekijk alvast de uitgebreide menukaart. Op de website kunt u ook eenvoudig en snel reserveren, zodat uw dag direct gepland staat! Heeft u bepaalde dieetwensen of is er sprake van een allergie bij iemand uit uw gezelschap? Dat is voor dit restaurant geen probleem.

https://www.debeslagkom.nl/