Vergaderen in het groene hart
Image default
Eten en drinken

Geniet van heerlijke broodjes bij deze lunchroom in Doetinchem

Reis je regelmatig met de trein langs, van of naar Doetinchem? Dan is het goed om te weten dat je op station Doetinchem de lekkerste broodjes kunt eten bij lunchroom Station AlexSander. Deze gemoedelijke zaak op het station is dé plek om te genieten van een heerlijke lunch of een smakelijk tussendoortje tijdens, voor of na het reizen. En hoef je niet op het station te zijn? Ook dan ben je natuurlijk van harte welkom bij deze lunchroom in Doetinchem!

Een waar begrip op het station

Als je woonachtig bent in Doetinchem of in de stad werkt, dan ben je vast al bekend met Station AlexSander. Deze zaak bestaat namelijk al sinds 2003 en is dan ook een waar begrip op het station. Dagelijks brengen veel mensen, van jong tot oud, hun tussenstops door in deze gezellige zaak waar genoeg lekkers te bestellen valt. Niet alleen al het lekkers is bovendien een reden om naar de lunchroom op station Doetinchem te gaan. Je maakt er namelijk ook gebruik van gratis wifi: erg handig als je lang moet wachten op de bus of trein! Zo kun je toch onderweg nog wat werk voor kantoor of school verzetten.

Wanneer breng jij een bezoek?

Ben jij al weleens bij Station AlexSander geweest? Zo niet, dan wordt het tijd om een bezoek te brengen aan deze gezellige lunchroom op een centrale locatie in Doetinchem. Je geniet er van een warme kop koffie met een heerlijk warm broodje, een snackbroodje of een koud, vers belegd broodje. Veel meer valt er niet te wensen, toch? Goed om te weten is dat je bij deze lunchroom in Doetinchem ook kunt bestellen. Bel bijvoorbeeld je bestelling even door wanneer je bijna aankomt op het station óf laat je bestelling bezorgen. Zo geniet je ook vanuit huis of kantoor van al het lekkers wat de zaak te bieden heeft!