Vergaderen in het groene hart
Image default
Eten en drinken

Verse chips rechtstreeks van de boerderij

De verse chips van Boerderij Chips wordt op een volledig duurzame manier gemaakt. Alle producten die ze gebruiken zijn plantaardig en de chips wordt gemaakt van eigen oogst aardappelen. De energie die het proces kost, wordt gewonnen door zonnepanelen en het onkruid dat bij de aardappelen groeit, wordt niet bestreden met chemische middelen. De verse chips van Boerderij Chips is dus volledig natuurlijk en dat proef je ook! Geniet nu optimaal van de heerlijke chips die rechtstreeks van het land komt.

De chips die je overal bij kunt serveren

De verse chips van Boerderij Chips is niet alleen 100 procent natuurlijk, hij is ook lactose- en glutenvrij. Dus zelfs als je allergisch of intolerant bent voor speciale bestandsdelen in voedsel, kun je alsnog zorgeloos genieten van deze landelijke chips. Ook kun je deze chips serveren bij iedere gelegenheid en op allerlei manieren. Heb je bijvoorbeeld wel eens gedacht om chips eens anders te eten dan gewoon uit de zak of uit een bak? Waarschijnlijk niet. Toch zijn er ontelbaar veel manieren waarop je chips ook kunt eten. Zo is chips een uitstekende vervanger voor verse frites, of besmeer je ze als een toast met allerlei soorten smeersels. Ook kun je chips vervangen voor aardappelen in een ander gerecht. Probeer meer uit en haal de creativiteit naar boven! Wie weet kom jij nog wel met een fantastisch nieuw gerecht waarbij chips een onmisbaar ingrediënt is. Als je dan toch in de keuken staat, is het misschien wel een goed idee om jouw eigen chips te snijden en te bakken van aardappelen. Dit is minstens net zo lekker als de gekochte chips in de supermarkt.

Koop de chips in de supermarkt

Boerderij Chips levert haar verse chips aan veel winkels in Nederland. Je hoeft dus niet ver te reizen om zo’n verrukkelijke zak chips te bemachtigen. Bezoek de plaatselijke Albert Heijn of Jumbo en sla meteen een voorraad in van deze heerlijke snack!