Vergaderen in het groene hart
Image default
Aanbiedingen

Je eerste visscharter? Waar moet je op letten?

Een visserscharter kan een geweldige manier zijn voor mensen om contact te maken met de natuur en iets te proberen dat ze nog nooit eerder hebben geprobeerd. Voordat u aan uw vistocht begint, wilt u er zeker van zijn dat u goed bent voorbereid op uw reis. De volgende gids geeft u een paar tips die u moet volgen om ervoor te zorgen dat u zich goed kunt voorbereiden op uw eerste vischarter.

 

Bekijk wat er in de vischarter aanwezig is.

Er zijn enkele vischarters die alles bevatten wat u nodig heeft om tal van vissen te vangen. Sommige vischarters zijn exclusief palen of aas. U moet betalen om de palen apart te huren of om uw eigen palen mee te nemen. Als u nog nooit eerder heeft gevist, kan de aanschaf van de palen een dure aanschaf zijn. Het is het beste om ze te huren of een charter te kiezen dat alles bevat wat je nodig hebt. Maak daarnaast ook gebruik van een fishfinder om gemakkelijker vis te kunnen lokaliseren.

 

Maak gebruik van zonnebrand 

Als je op het open water bent, zal de zon op je schijnen en weerkaatsen op het water. Als u voldoende zonnebrandcrème aanbrengt voordat u op de boot stapt en terwijl u zich in het water bevindt, verkleint u de kans op verbranding door de zon.

Op veel vischarters zijn er overdekte gebieden waar u onder kunt zitten als u een paar minuten uit de zon wilt zijn. U kunt het beste af en toe een pauze nemen van de zon tijdens het vissen.

 

Neem een bril mee

Als je op het water bent, kunnen de heldere zonnestralen nog intenser lijken terwijl ze op het water weerkaatsen. Door een gepolariseerde zonnebril te dragen, bescherm je je ogen tegen de zon en kun je gemakkelijker in het water kijken.

 

Bereid je voor op zeeziekte

Met een boot op open zee zijn kan vaak leiden tot zeeziekte. Er zijn veel verschillende behandelingen tegen zeeziekte die u kunt gebruiken om de zeeziekte te elimineren. Als u nog nooit op een boot bent geweest, wilt u misschien uw arts raadplegen voor een op sterkte voorgeschreven behandeling om ervoor te zorgen dat u van uw reis kunt genieten, hoe schokkerig het water ook is. 

De op sterkte voorgeschreven behandelingen helpen vaak om uw evenwicht te reguleren, zodat u zich niet zo zeeziek voelt. Vraag om een ​​pleister die tijdens de hele reis achter uw oor kan worden aangebracht, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het consequent slikken van tabletten om de zeeziekte te behandelen.

 

Neem koelboxen mee

Sommige vischarters zijn catch-and-release en sommige stellen je in staat om de vis die je vangt te houden. Als je de vis die je vangt wilt houden, moet je voldoende koelboxen meenemen om de vis mee naar huis te nemen.

Hoewel het visserscharter u koelboxen kan bieden waarin u de vis kunt bewaren terwijl u nog op de boot zit, heeft u uw eigen koelboxen nodig om de vis in op te slaan terwijl u ze van de boot naar uw huis vervoert.

 

Draag veiligheidsschoenen

Het is het beste om schoenen te dragen die uw hele voet bedekken tijdens uw charter. Haken kunnen op de grond vallen en als je erop gaat staan ​​of als je een haak op uw teen krijgt in een paar sandalen, kan dit tot een zeer pijnlijke ervaring leiden.