Vergaderen in het groene hart
Image default
Eten en drinken

De pure en authentieke smaken van de aardappelchips

De aardappelchips van Hoeksche Chips is verkrijgbaar in diverse smaken. Een van deze smaken is Hoeksche Chips Puur. De naam van de smaak geeft het al weg: dit is aardappelchips zonder toegevoegde smaken en zonder het zout. Doordat de aardappelen met schil en al worden gebakken, krijgt de chips automatisch al een pure en authentieke aardappelsmaak. Een smaak toevoegen is bijzaak en dan ook niet noodzakelijk. De chips blijft op deze manier altijd zijn smaak behouden en dat is uiteindelijk het allerbelangrijkste.

Probeer de lactosevrije paprika chips

Een van de andere aardappelchips smaken is Hoeksche Chips Paprika. Deze chips heeft een heerlijke pikante, zoete en natuurlijke smaak. Normaal gesproken wordt er door bijna alle commerciële paprikachips bindmiddel gebruikt om de paprikakruiden vast te houden aan de chips. Wat uniek is aan de Hoeksche Chips, is dat wij een natuurlijke manier hebben gevonden om de kruiden vast te houden. Een bindmiddel toevoegen is in dit proces niet mogelijk. Dit zorgt ervoor dat de aardappelchips volledig lactosevrij is. De enige ingrediënten die de paprikachips bevat zijn aardappelen, zonnebloemolie, paprika, zout, uit, knoflook, peterselie, cayennepeper en lavaswortel.

De aardappelchips als erkend treekproduct

De chips is niet alleen lekker, maar heeft ook een aantal keurmerken in de wacht weten te slepen. Zo is de chips om te beginnen een erkend streekproduct. Dit betekent dat het een streekproduct is met een gegarandeerde herkomst en een verantwoorde productiewijze. Ook houdt dit in dat de productie van de chips een toegevoegde waarde heeft voor de kwaliteit van het landschap. Naast dat de chips een erkend streekproduct is, heeft het ook nog een Global GAP certificaat in de wacht weten te slepen. Global GAP is een wereldwijde erkende standaard voor de agrarische sector. Zij stellen de primaire producten in staat om de inspanningen op het gebied van duurzaamheid, kwaliteit en voedselveiligheid te certificeren. Plaats snel uw bestelling en ontdek het zelf!     

https://hoekschechips.nl/