Vergaderen in het groene hart
Image default
Eten en drinken

Een sfeervol ingerichte locatie voor zaalverhuur in Uden

Zoek je een goede locatie voor zaalverhuur in Uden? Bijvoorbeeld omdat je gaat trouwen of juist een huwelijksjubileum wilt vieren? Of om dat je jarig bent of een ander jubileum uitgebreid wilt vieren? In al deze situaties zit je goed bij restaurant met hotel Jambon. Hier staat Brabantse gezelligheid en goede service centraal. Het zal jou en je gasten dan ook aan niets ontbreken en de sfeer is ideaal. De zaal biedt ruimte aan zo’n 130 personen en is sfeervol ingericht. Er is onder andere een bar te vinden, waardoor het bier en andere dranken nooit ver weg zijn. Ook worden er desgewenst allerlei hapjes geserveerd tijdens het feest. Jambon biedt namelijk ook arrangementen waar de catering in wordt opgenomen.

Feesten zonder zorgen bij een gezellig restaurant met hotel

Wil je helemaal zorgeloos kunnen feesten? Kies er dan voor om Jambon uit Uden niet alleen in te schakelen voor zaalverhuur, maar ook gebruik te maken van de andere functionaliteiten van dit restaurant met hotel. Je kunt er namelijk ook heerlijk rustig overnachten. Zo kun je net zo veel drinken al je wilt, zonder je zorgen te maken over de terugreis. Ook maakt het niet uit als het wat later wordt, je bed is zo immers dichtbij. Zo kunnen ook gasten die verder weg wonen zorgeloos genieten. Het heeft dus meerdere voordelen om voor dit restaurant met hotel te kiezen als locatie voor zaalverhuur in Uden.

Ontdek de mogelijkheden

Jambon is niet alleen een goede locatie voor zaalverhuur. Het restaurant met hotel is ook de perfecte uitvalsbasis voor een weekendje weg in Uden. De centrale ligging zorgt er namelijk voor dat je allerlei activiteiten en bezienswaardigheden op loopafstand hebt. Makkelijker kan het bijna niet! Wil je meer weten over deze sfeervolle locatie of een kamer, tafel of zaal reserveren? Neem dan contact op met dit hotel met restaurant en ontdek de mogelijkheden.