Vergaderen in het groene hart
Image default
Eten en drinken

Kippenpoten voor op de BBQ omgeving Hilversum

Kippenpoten voor op de BBQ zijn een geliefde favoriet bij veel mensen. Bent u van plan binnenkort een gezellige BBQ te plannen voor vrienden of familie? Zorg er dan voor dat u genoeg eten en drinken in huis haalt. Zorg voor verse vleeswaren van hoogwaardige kwaliteit. Vergeet niet te zorgen voor lekkere bijgerechten en zorg dat er voor iedereen wat te drinken is. Zo kunt u zelf cocktails of mocktails maken. U kunt natuurlijk ook vragen of iedereen wat mee wilt nemen, zo heeft u altijd een veelzijdige BBQ en is er voor iedereen wat wils!

Inspiratie voor bijgerechten

Een BBQ is niet compleet zonder goede verse vleeswaren en verfrissende drankjes. Daarnaast is het ook belangrijk dat u voor lekkere bijgerechten zorgt. Kippenpoten zijn zeer veelzijdig en gemakkelijk te combineren met diverse gerechten. Zo kunt u bijvoorbeeld zoete aardappelen roosteren of voor witte rijst gaan. Kies voor stokbrood met diverse dips of maak een frisse griekse salade. Zorg ervoor dat u veel keuze heeft, zodat er voor elke gast wat lekkers te eten is.

De lekkerste drumsticks

Kippenpoten worden ook wel vaak drumsticks genoemd, maar wat is dat eigenlijk? Een drumstick is het onderste deel van een kippenbout. Dit is het dijbeen. Het vlees van een drumstick is vaak wat vetter en mooi stevig. Zo kunt u de kippenpoten als een snack klaarmaken op de BBQ, maar ook voor het avondeten bij u thuis in Hilversum.

De lekkerste kippenpoten voor de BBQ koopt u hier

Bent u op zoek naar een poelier in omgeving Hilversum waar u de lekkerste kippenpoten voor op de BBQ aanschaft? Dan moet u zeker bij Floor Poelier zijn. Deze ervaren poelier is dé expert op het gebied van BBQ vlees. U geniet hier van kwalitatief vlees. Uiteraard vindt u hier meer dan alleen kippenpoten, zo bestelt u bij hen bijvoorbeeld ook kipsaté of Black Angus biefstuk. Plaats uw bestelling gemakkelijk online en vergeet ook zeker niet de rest van het ruime assortiment te checken. U kunt uiteraard ook langsgaan bij Floor Poelier en uw kippenpoten voor de BBQ in Hilversum kopen.

https://floorpoelier.nl/