Home / Gardening

Van je rimpels af

Zijn er eenvoudige manieren om van je rimpels af te komen? Onder eenvoudig kunnen we dan wellicht ook wel verstaan, zonder operatie. Gelukkig is rimpels verwijderen zonder operatie heel goed mogelijk, bijvoorbeeld met een relatief nieuwe behandeling zoals een liquid facelift

Veel mensen denken bij een facelift nog aan de ouderwetse manier waarop facelifts eerder werden uitgevoerd. Dat was een grote ingreep, onder volledige narcose. Buiten dat men ook nog bij moest komen van de narcose zelf, hadden patiënten natuurlijk ook grote incisies waar zij ook nog van moesten herstellen, en blauwe plekken. Zo was het natuurlijk ook altijd meteen duidelijk wat hij of zij had gedaan, omdat er ook nog eens een litteken achterbleef, al zat dit vaak achter het oor. 

Een oplossing zonder messen en zonder narcose, is een liquid facelift. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van verschillende soorten fillers, die tactisch worden ingebracht in het gezicht. Voor de verschillende delen van het gezicht worden verschillende fillers gebruikt. 

Na de behandeling kan het gezicht natuurlijk wel enigszins gezwollen zijn. Daarom wordt dan ook geadviseerd om gelijk te beginnen met koelen. Door de huid te koelen worden zwellingen en blauwe plekken voor ieder geval een deel voorkomen en kunnen mensen die een behandeling hebben ondergaan veel sneller weer gewoon verder met de dagelijkse bezigheden. Bij een gewone facelift was dit dus wel anders omdat hier dus ook een langere hersteltijd bij kwam kijken die ook echt in acht moest worden genomen om het genezingsproces niet te saboteren. 

Alsnog kun je natuurlijk ook vandaag de dag ook nog kiezen voor een klassieke facelift. Dat is natuurlijk ook gewoon jouw eigen keuze maar het is goed om te weten dat je een keuze hebt en niet verplicht bent om in je te laten snijden wanneer je hier niet aan toe bent. 

http://www.faceland.nl