Vergaderen in het groene hart
Image default
Home / Gardening

Parket schuren? Schuur Expert is de parketschuurspecialist van Nederland

Parket schuren door Schuur Expert met 25 jaar ervaring!

Parket schuren laat u doen door de lokale parketschuurspecialist Schuur Expert. Het bedrijf Schuur Expert is de Parket schuren specialist bestaat uit een ervaren team aan parketteurs die liefde hebben voor het renoveren en onderhouden van parketvloeren. Met de beste gereedschappen en materialen maken wij elke parketvloer weer gloed nieuw. Is uw huidige vloer versleten of is de vloer toe aan een opknapbeurt? Schuur Expert maakt uw vloer weer als nieuw.

Voordelen van Parket schuren

  • Parketteurs met 25 jaar ervaring
  • Stofvrij schuren van de vloer
  • Werken met de beste producten en machines
  • Uw vloer weer als nieuw
  • Beste prijs kwaliteit verhouding
  • Garantie op geleverd werk

Schuren, oliën of lakken

Nadat een vloer geschuurd is, moet het nog eens mooi afgewerkt worden met een olie of een lak. Bij Schuur Expert heeft u volop keuze. Tevens kunnen zij helpen bij het kiezen van een optie die voor u het mooiste is en het best bij uw huis past. Het verschil tussen olie en lakken is dat lak een meer glanzende uitstraling heeft en olie een natuurlijke uitstraling van het hout naar boven haalt.

In de twee manieren van bewerken kan er nog gekozen worden voor verschillende opties, dit is mede afhankelijk van smaak en type parket.

Parketteurs met passie in het parket schuren

Schuur Expert is parket schuren in het jaar 2001 in Amsterdam begonnen u kunt ons vinden onder de naam Parket schuren Amsterdam te de website https://parketschuren-amsterdam.nl. Met liefde voor mooie vloeren zijn wij al 25 jaar lang parket aan het schuren in en rondom de hoofddstad. Door de jaren heen hebben wij enorm veel mooie vloeren opgeleverd. Werkend met de juiste machines en de beste producten, staat kwaliteit bij Parket schuren Amsterdam in een hoog vaandel. Voor ons is het onderhouden of renoveren van een vloer elke keer weer een leuke uitdaging.

Waarom steeds meer mensen kiezen voor het parketvloeren schuren

Het parket laten schuren door Onze parketteurs is om tal van redenen steeds populairder geworden. Wanneer u de voordelen achter elkaar doorneemt, zal het u opvallen dat er veel positieve aspecten aan parketrenovatie zitten, bijvoorbeeld door het parket te schuren en te laten oliën of het parket schuren en te laten lakken: 

  • U bespaart uzelf veel tijd en werk door voor het renoveren van de parketvloer op te teren. Immers hoeft de liggende vloer niet verwijderd te worden. Ook het afvalhout hoeft u niet weg te brengen naar de vuilstort. En verder is het niet nodig om een nieuwe houtvloer uit te zoeken, te bestellen en/of deze af te halen of te laten leveren. 
  • Verduurzamen van uw woning! Groener dan groen bent u, als u kiest voor vloerrenovatie. De houten vloer schuren betekent dat het oude hout gerecycled wordt en er geen nieuwe houtkap in bossen of regenwouden hoeft plaats te vinden. En dat vermindert weerde CO2-uitstoot. 
  • Renovatie van houtvloeren is uiteindelijk een stuk voordeliger dan nieuwkoop. 
  • U heeft geen overlast van stof en troep als u kiest voor het stofvrij schuren van uw vloer. Parketschuurders hebben de nieuwste apparatuur in bezit om uw houtvloeren volledig stofvrij te bewerken.

 

https://schuur.expert