Home / Gardening

Klusbedrijf voor alle klussen en klusjes

Zoek je een goed en goedkoop klusbedrijf in Veenendaal? Neem dan eens vrijblijvend contact op met Bouwbedrijf Rudigro! Geen klus is te groot of te klein. Wil je een lamp laten ophangen, of er een etage bovenop je huis? Alles kan geregeld worden, voor een schappelijke prijs. Een ding staat bij Rudigro centraal en dat is communicatie. Niets is zo vervelend om geen contact te krijgen met de aannemer of niet teruggebeld worden. Ook wil je vooraf weten hoeveel tijd de klus in beslag gaat nemen en hoe lang je in de rommel zit.

 

Al het gemak onder één dak

Klusbedrijf Rudigro voert klussen uit in en rond Veenendaal en is regelmatig te vinden in de provincie Utrecht. Zoek je een timmerman, stukadoor, schilder, elektricien, loodgieter, iemand die een keuken kan plaatsen, een badkamer kan renoveren, een muur kan plaatsen of verplaatsen, of een dakraam of dakkapel kan plaatsen? Neem dan vrijblijvend contact op! Rudigro komt bij je langs voor een vrijblijvende offerte.

 

Enkele verbouw voorbeelden

Je wilt een nieuwe keuken laten plaatsen maar wilt het echt goed aanpakken. Bij het keukenbedrijf kun je een mooie keuken kopen maar daarmee is je droomkeuken nog niet gerealiseerd. Naast het plaatsen moet ook het leidingwerk verplaatst worden, er een verlaagd plafond komen met inbouwspots, en het liefst ook het keukenraam vernieuwd worden voor een betere isolatie. En oh ja, de radiator die er nu hangt geeft te weinig warmte af. Deze klus is geen enkel probleem voor Klusbedrijf Rudigro.

 

Grote zolderruimte veranderen in twee slaapkamers

Een ander voorbeeld… Je hebt een mooie grote zolderruimte en er is een kleine op komst. Van de grote zolderkamer die nu slechts 1 veluxdakraam heeft, wil je eigenlijk 2 slaapkamers maken met ieder een eigen deur. Ook dat is bij Rudigro geen enkel probleem. Meestal wordt er een dakkapel geplaatst om nog meer ruimte en licht te creëeren wat bovendien een boel waarde aan het huis toevoegt.

 

Bespreek je wensen en de mogelijkheden

Ook eens jouw ideeën of wensen bespreken? Het kan gratis én er wordt met je meegedacht. Sommige dingen kunnen simpeler of goedkoper en ook daarin denk Klusbedrijf Rudigro met je mee. Vraag vrijblijvend een offerte en kennismakingsgesprek aan!