Vergaderen in het groene hart
Image default
Aanbiedingen

Nieuw scherm iPhone 7

De iPhone 7 heeft een langere accuduur, een grotere camera lens voor betere foto’s en bovendien is dit de eerste iPhone die ook echt waterdicht is. Ondanks dat de iPhone 7 in 2016 was uitgebracht, zijn er nog redelijk wat mensen die dit model dagelijks gebruiken. En met een gebruiksvoorwerp wat je elke dag gebruikt en al enkele jaren meegaat is het nagenoeg onvermijdelijk dat er op een gegeven moment wat aan gaat mankeren. Het scherm van de iPhone 7 net als bij alle andere smartphones een kwetsbaar onderdeel van het apparaat. Als dit onderdeel wat mankeert of stuk gaat, is een nieuw scherm iPhone 7 de goedkoopste oplossing.

 

Waarom zou je kiezen voor een nieuw scherm iPhone 7?

Door dagelijks gebruik kan er slijtage ontstaan aan het scherm van je iPhone 8. Er kunnen krassen op het scherm zijn gekomen door bijvoorbeeld een sleutelbos, of barsten als je een keer per ongeluk de telefoon uit je handen hebt laten vallen. Als het scherm zodanig beschadigd is geraakt dat er barsten in zijn gekomen, dan is de water- en stofdichtheid niet meer gegarandeerd. Bovendien wordt het lastig om te lezen wat er op je scherm staat en is het swipen over gebarsten glas minder prettig voor je vingers. 

 

Maar er kunnen ook technische gebreken ontstaan waardoor je ‘dooie pixels’ ziet of dat het scherm helemaal niet meer functioneert. Beschadigingen maken het lastiger om je iPhone naar behoren te gebruiken, maar als je scherm helemaal niet meer wil is het een goed idee om een nieuw scherm voor je iPhone 7 te laten installeren. 

 

Een nieuw scherm iPhone 7 voor een betaalbare prijs

Als je telefoon het verder nog naar behoren doet, ben je misschien genegen om het beschadigde scherm te laten voor wat het is. Het kost immers geld om een nieuw scherm te laten plaatsen. Maar een nieuw scherm voor je iPhone 7 laten installeren hoeft helemaal niet zoveel te kosten, en het is overigens ook geen ingewikkelde reparatie. Bij het GSM Reparatie Centrum kunnen ze in slechts 20 minuten een nieuwe iPhone 7 scherm installeren. Je krijgt ook een jaar garantie op je nieuwe iPhone 7 scherm. Een nieuw scherm laten plaatsen is een betaalbare oplossing zodat je voorlopig weer een tijdje van je iPhone 7 kunt genieten.