Vergaderen in het groene hart
Home / Gardening

Hoekbanken in spannende kleuren

Ben je op zoek naar een nieuwe hoekbank? Dan ben je vast al aan het nadenken over de opstelling, de afmeting maar vooral ook welke kleur je op de bank gaat doen. Natuurlijk zijn er stoffen in de kleuren antraciet, grijs, bruin en wit. Maar er zijn ook heel veel leuke kleuren welke je huis weer kleur geven. Hieronder geef ik je wat voorbeelden van kleuren welke super op de bank staan, als je durft…

Bank in het blauw

Een bank in het blauw brengt kleur in je interieur maar op een stijlvolle manier. De kleur is niet schreeuwerig, past zich goed aan in het interieur en je kunt met deze kleur makkelijk combineren. Wil je toch af van de grijze eenheid maar niet te opvallend dan is blauw bij uitstek dé kleur. Combineer deze bank met wat kleurrijke kussens en het geheel is compleet. Hieronder zie je het model Noelle van Room108. Deze bank oogt stoer maar toch ook heel chique met een blauwe stonewashed linnen/katoen stof.

Roze hoekbank

Spannend? Ja. Gaaf? Zeker. Een roze bank is super. Veel mensen vragen ons wel eens, is dat niet heel erg vrouwelijk? Nee waarom. Er zijn vele roze tinten en afhankelijk van welke stof je kiest kan roze heel mooi staan in een industrieel maar ook in een Scandinavisch interieur. En vergeet een landelijk/romantisch interieur niet. Deze pasteltint is de trend van dit moment. Hieronder zie je het model Fleur. Deze prachtige bank staat op ranke poten en ziet er geweldig uit in deze kleur.

Bank in Velvet

Een prachtige stof welke weer helemaal terug van weggeweest is! Velvet is een stof welke een chique en warm gevoel geeft maar welke zich volledig aanpast aan ieder interieur. Een echte eyecatcher waar je niet omheen kunt. Hieronder zie je het model Carmen van Room108. Wat een plaatje!

Hoekbank in cognac leder

Als je aan een stoere bank denkt met een ruig uiterlijk dan denk je aan een cognac kleurige bank in leder. Stijlvol, stoer en toe te passen in ieder interieur en in elke woonstijl. Een hoekbank gemaakt van pure, onbewerkte materialen welke de bank een luxe uitstraling geven. Het model Annabelle is één van onze modellen welke geweldig oogt in een cognac leder. De bank oogt cosey maar tegelijkertijd toch ook erg stoer.

https://www.meubilex.nl/