Vergaderen in het groene hart
Image default
Bedrijven

Pizza maken met behulp van de meest verrassende recepten

Wie een echte pizzaliefhebber is, heeft vast al eens pizza gemaakt met het deeg van Tante Fanny. Dit is namelijk een van de lekkerste degen die er zijn om pizza mee te maken. Er worden verschillende soorten pizzadeeg verkocht, van traditioneel pizzadeeg tot aan speltdeeg en rustiek deeg. Ook de vorm is verschillend. Wil je graag een ronde of een vierkante pizza maken? Beide opties zijn mogelijk met het deeg van Tante Fanny. Omdat deze producent van degen net zo dol is op pizza maken, hebben ze diverse recepten voor jou op een rijtje gezet op hun website. Of je nu een traditionele pizza margherita wilt maken of liever op zoek gaat naar verrassende recepten; in beide gevallen kun je uitstekend terecht op de website van Tante Fanny.

Recepten met andere degen

Naast dat Tante Fanny recepten heeft uitgewerkt voor het maken van de allerlekkerste pizza, hebben ze ook recepten op hun website gezet die je kunt maken met de andere degen van dit merk, zoals met bladerdeeg. Of je nu een hartig of een zoet gerecht met bladerdeeg wilt maken, in beide gevallen vindt je gegarandeerd een leuke creatie tussen de bladerdeeg recepten op de website. Ook voor hapjes voor bij de borrel, bij een picknick of bij een verjaardag kun je hier uitstekend terecht. Wat dacht je bijvoorbeeld van bladerdeeghapjes met asperge of van mini quiches met voorjaarskruiden?

Haal het deeg van jouw recept in huis

Heb je de recepten van Tante Fanny bekeken en heb je een recept uitgekozen met pizzadeeg of bladerdeeg? Dan dien je alleen nog de ingrediënten voor het recept in huis te halen. Dit doe je natuurlijk het liefst bij jouw vaste supermarkt of bij een andere winkel in de buurt. Als je zeker wilt weten in welke winkel het deeg van dit merk ligt, kun je gebruikmaken van de storelocator op hun website. Hier vind je eenvoudig welke degen er in welke winkels te koop zijn.