Vergaderen in het groene hart
Home / Gardening

Cocktail bar huren

Cocktail bar huren

Wil je een mooie cocktail bar huren voor op jouw feestje? Cocktailbar.nl beschikt over de mooiste cocktail bars in diverse stijlen en formaten.

Schitterende mobiele cocktail bars

Van neutraal effen zwart tot chic hoogglans wit en van stijlvol eikenhout met zwart staal tot industrieel en vintage. Bar Company heeft meer dan twintig verschillende mobiele cocktail bars die op vrijwel iedere locatie inzetbaar zijn. Ze variëren van 1 meter breed tot 15 meter breed en zijn allemaal te personaliseren met je eigen logo of tekst. De cocktail bars worden altijd mooi aangekleed met vazen verse citrusvruchten en kunnen worden voorzien van een eye-catching COCKTAILS sign. Uiteraard worden de cocktails bij ons geserveerd in het glaswerk en garnering dat bij de cocktails hoort. Je hoeft nergens meer over na te denken, wij hebben aan alles gedacht om ervoor te zorgen dat je gasten de perfecte cocktailervaring beleven op jouw feestje.

Enthousiaste cocktailshakers achter de bar

Naast het huren van een cocktail bar, is er ook de mogelijkheid om er een van onze cocktailshakers bij in te huren. Deze kunnen iedere cocktail maken die je maar kunt verzinnen. Stuk voor stuk zijn het jonge, getrainde en enthousiaste cocktailshakers met gevoel voor smaak. Ook weten ze als de besten hoe ze er een feestje van kunnen maken. Zo krijgen je gasten niet alleen de lekkerste cocktails, maar worden ze ook nog geëntertaind. Heb je al een cocktailbar tot je beschikking? Onze cocktailshakers zijn ook los in te huren! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, of vraag vrijblijvend een offerte aan.