Home / Gardening

Een traprenovatie in Limburg

U zou het bijna vergeten, maar toch wordt het tijd voor een traprenovatie voor uw woning in Limburg. Ook trappen moeten gerenoveerd worden! U staat natuurlijk voor kwaliteit, en dat doen wij ook. Inmiddels zijn wij, Venlo Traprenovatie, de expert met meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van trappen renoveren. U zoekt bij het renoveren van uw trap naar een specialist, iemand die uw trap goed kan renoveren en bekleden. Bij Venlo Traprenovatie zit u dan aan het goede adres! We zitten uiteraard in Venlo, en hebben daar zelfs een showroom met allerlei soorten trappen die wij voor u kunnen realiseren. We zijn uiteraard CBW-erkend, bij ons hoeft u bovendien geen aanbetaling te doen, daar geloven wij niet in. Bij ons betaalt u gewoon achteraf, zonder gezeur van onze kant, zolang u maar tevreden bent.

Venlo Traprenovatie in Limburg

Wanneer u kiest voor een traprenovatie in Limburg van Venlo Traprenovatie, dan kunt u van een aantal zaken verzekerd zijn. Wij zullen enkel en alleen werken met het best verkrijgbare trede-over-trede systeem, en dat uitsluitend met onze eigen monteurs. Iedere traprenovatie begint in onze showroom, waar onze klanten kunnen kijken welke trap hun het beste aanspreekt. Doordat we ruim 10 jaar ervaring hebben en de specialist zijn in het renoveren en bekleden van trappen in Limburg, bent u bij ons verzekerd van een eindresultaat waar u tevreden mee zult zijn. Daarbij hebben we ook nog eens ruime keuze in trapverlichting, en RVS-trapleuningen. Bent u nu al benieuwd? Maak dan een afspraak binnen onze showroom! U zult er geen spijt van krijgen.

Onze trapleuningen

Ook trapleuningen zijn een vak op zich bij traprenovaties. Niet iedere trap past even goed bij iedere trapleuning. U zou het misschien niet weten, maar een trapleuning kan erg bepalend zijn voor de sfeer binnen uw woning. We weten het inmiddels, omdat we ruim 10 jaar ervaring hebben. Daarom besteden we ook steeds meer aandacht aan het ondergeschoven kindje in huis. Door voor Venlo Traprenovatie te kiezen, zult u niet alleen een prachtige trap krijgen, maar ook een schitterende trapleuning die past bij uw persoonlijkheid.