Vergaderen in het groene hart
Image default
Dienstverlening

Vakkundig verhuizen met verhuisbedrijf Ede

Vakkundig verhuizen hebben de professionals van Waaijenberg, verhuisbedrijf Ede, zeker onder de knie. Dat kan ook niet anders met meer dan een eeuw aan opgedane ervaring! Zij verhuizen je niet alleen in eigen land. Door hun uitgebreide kennis is wereldwijd verhuizen geen enkel probleem voor hen. Al kan dat niet van iedereen gezegd worden. Verhuizen is waarschijnlijk voor velen die gaan verhuizen een stressvolle tijd. Dus het is goed om je er bewust op voor te bereiden. Vooral als er kinderen bij betrokken zijn.

Verhuisbedrijf Ede zorgt voor minder stress

Verhuisbedrijf Ede erkent dat kinderen extra ondersteuning nodig bij een verhuizing. Afhankelijk van waar en hoever de verhuizing is, en wat er nog meer bij komt kijken, kunnen de stressniveaus bij de kinderen zich opstapelen. Het kan zelfs zo zijn dat er gedrags- en gezondheidsproblemen ontstaan. Een aantal grote veranderingen samen, zoals een verandering van huis, van bekende stad, van vrienden, van school en in banen voor de vader of moeder, is voldoende voor kinderen om een serieuze verandering in gezondheid en/of gedrag te ervaren.

Zorg voor jezelf

Zal mijn kind nieuwe vrienden maken? Zal mijn kind op school niet gepest worden? Vragen die je je blijft stellen als ouder. Belangrijk is om je eigen stressniveau laag te houden, maar erken dat er veel stressoren op jezelf en je kind af zullen komen. Ondersteun jezelf en je kind op alle mogelijke manieren: goed eten, genoeg slaap, pauzes waar je kunt ontspannen. Probeer kalm te blijven en vergeet niet diep adem te halen. De professionals van Waaijenberg zorgen er samen met u voor dat hetgeen belangrijk voor je kind is ook na het inpakken van al je spullen, bereikbaar is en blijft: kussens, beddengoed, de dierbare knuffel, speciaal speelgoed, een paar boeken om uit voor te lezen.

Erken de wisselende gevoelens

Erken hun gevoelens, hun opwinding, hun verdriet en hun angsten en help hen ook de positieve kant van al hun zorgen te zien. Bereid je kind voor op wat er zal gebeuren op de eigenlijke verhuisdag en voeg het toe aan een zelfverzonnen verhaal. “Er was eens… Eindelijk een verhuisdag aangekomen. De jongens stonden ’s morgens op en wasten hun gezicht… en die nacht sliepen ze in hun eigen bedje met al hun speelgoed in hun nieuwe kamer en sliepen heel goed.”