Vergaderen in het groene hart
Image default
Huishoudelijk

Geheime tips om je huis schoon te maken

Er zijn veel kleine taken binnenshuis die erg moeilijk zijn en veel tijd in beslag nemen. Veel van deze taken worden door die reden ook vaak uitgesteld of zelfs helemaal niet gedaan. In deze blog zullen wij enkele schoonmaak tips en tricks geven zodat jij alsnog die taken kunt uitvoeren in een zo efficiënt mogelijke manier.

Glazenwasser maar dan anders

Glazenwassen is een van de taken die vaak door mensen of helemaal over het hoofd gezien of met opzet negeert en soms zelfs wordt er een glazenwasser uit Helmond ingehuurd om het te doen. Wat als we je zouden zeggen dat er een goede manier is om het zelf te doen? In plaats van met speciale glazenwasdoekjes je raam schoon te maken probeer het eens met kranten. Ja je leest dit goed, kranten samen met een schoonmaakmiddel zijn enorm goed en efficiënt in het schoonmaken van ramen.

Je tv schoonmaken

Een tv is een stofmagneet dankzij het statisch veld dat het scherm maakt. Door met een natte doek over je scherm te gaan doe je niets anders dan het stof op een plek verzamelen en wellicht het scherm nog viezer maken. Gebruik een droge microfiber doek voor je tv scherm en computer schermen en je zult zien hoe makkelijk je scherm schoongemaakt kan worden.

Stoombad voor de magnetron

Je magnetron schoonmaken is een vreselijke taak. De voedselresten die er in liggen zijn door honderden magnetronsessies enorm hard geworden en bijna onmogelijk om te verwijderen. Door een kom met water in je magnetron te plaatsen en 5 minuten op de hoogste stand te laten draaien geef je al het vuil dat binnen de magnetron vastgebakken is een stoombad. Alles wat je daarna hoeft te doen is met een doekje er overheen te gaan en je magnetron kan weer een tijdje mee.

https://schoonmaakbedrijfvaniersel.nl/glazenwasser-helmond/