Vergaderen in het groene hart
Image default
Onderwijs

Schoolworkshops

Schoolworkshops

Een schoolworkshop is een workshopshop die een school kan boeken bij een organisatie om extra, nieuwe kennis binnen de muren van de school te halen. Dit kan bijvoorbeeld zijn omdat de school iets te vieren heeft, of misschien juist omdat de school de handen vol heeft met andere zaken en op zoek is naar een educatieve invullen voor een doordeweekse dag. In principe maakt het niet uit om welke reden de school een schoolworkshop boekt, Kleinkunstig zorgt ervoor dat dit proces zo soepel mogelijk verloopt. Het fijne aan het samenwerken met Kleinkunstig is is dat Kleinkunstig alles regelt. Als ik zeg dat Kleinkunstig alles regelt dan bedoel ik ook echt alles, van de allereerste conceptvorming tot de uitvoeren van de workshopdag trekt Kleinkunstig de kar. 

Kleinkunstig is een organisatie die zich al jaren bezig houdt met het leren van nieuwe disciplines aan nieuwsgierige leerlingen, door heel Nederland. Afhankelijk van de wens van de school zorgt Kleinkunstig ervoor dat alles altijd naar wens is, met het brede aanbod van Kleinkunstig is dit ook een zeer realistisch doel. Het aanbod van Kleinkunstig varieert binnen alle bekende disciplines, zo kan een leerling s’ochtends bezig zijn met theater en aan het einde van de dag ook heel veel weten over wat Virtual Reality allemaal inhoud.

Workshop Presenteren

Een leuk voorbeeld van een gave workshop in het aanbod van Kleinkunstig is de workshop Presenteren, bij deze workshop krijgen de leerlingen de handvatten die ze altijd al nodig hadden. Veel leerlingen, of eigenlijk bijna alle leerlingen, vinden het spannend om te presenteren. Waarom? omdat ze geen idee hebben hoe ze dit het beste kunnen doen, en dat is logisch! Tijdens deze workshop leren de leerlingen bruikbare handvatten te gebruiken die ze hun hele leven (echt waar!) kunnen gebruiken, tijdens welke presentatie dan ook. Ook deze workshop wordt zoals gewoonlijk altijd volledig georganiseerd door Kleinkunstig. 

 

https://kleinkunstig.nl