Home / Gardening

Schuifpuien

Door de uitbouw met schuifpuien die ik heb laten plaatsen, heeft ons restaurant een enorme impuls gekregen. Het restaurant heeft in feite een ware transformatie ondergaan. De plannen lagen er al een poosje. We wilden uitbreiden of verhuizen. Onze voorkeur lag altijd bij het uitbreiden van het restaurant. Het probleem zat hem echter in het rondkrijgen van de vergunningen bij de gemeente en dergelijke. Nu was onze relatie met de gemeente de laatste jaren niet al te best vanwege een conflict over de sluitingstijden. Gelukkig is er een nu een partij aan de macht die het goed voorheeft met de horeca en met ondernemers in het algemeen. Een half jaar geleden werd er onze aanvraag tot uitbreiding eindelijk goedgekeurd, en de vergunning werd verstrekt. Wanneer het lekker weer is zit het terras altijd vol. Echter had ik graag gezien dat er ook mensen eten en drinken wanneer het koud en donker is buiten. Een uitbouw met schuifpuien is in dat opzicht een perfecte oplossing gebleken. In de zomer worden alle schuifpuien geopend. Deze bevinden zich aan de voorkant en aan de zijkanten. Zodoende zitten mensen nog steeds op een terras. In de koudere tijden kan het in zijn geheel worden gesloten, zodat het aangenaam warm blijft.

Schuifpuien hebben een goede isolerende werking

De schuifpuien hebben een uitstekende isolerende werking. Ze houden de warmte goed vast. Door de uitbouw met schuifpuien kunnen we beschikken over c.a. 12 extra tafels. We merken nu al dat onze omzet flink is gestegen als gevolg van de uitbouw. Ook is de atmosfeer in het restaurant totaal veranderd. Er komt veel meer licht binnen en het lijkt allemaal wat ruimtelijker op deze manier. De uitbouw met schuifpuien hebben we laten plaasten door de firma Schipper uit Ede.

Afspraak

We hebben de schuifpuien laten plaatsen door Schipper Ede. Ze hebben prachtig werk geleverd en we zijn dan ook zeer tevreden. Na wat onderzoek te hebben gedaan en de nodige offertes te hebben ontvangen, besloten we om een afspraak te maken met Schipper.Schipper werkt met heldere prijzen, duidelijke afspraken en uiterst vriendelijke medewerkers. Schuifpuien kan je met een gerust hart laten plaatsen door Schipper uit Ede. Wanneer je geïnteresseerd bent in schuifpuien, bezoek dan eens de website of neem gewoon contact op.