Home / Gardening

Hoe gebruik je angelus verf?

Angelus leerverf is een verf op basis van arycl. De verf heeft een unieke samenstelling waardoor de verf goed hecht op elke leren oppervlak. Angelus verf hecht zich diep in elk leder oppervlak waardoor de verf erg goed blijft zitten. De verf staat wereldwijd bekend als een van de beste leerverf op de markt. In deze blog vertellen hoe je de verf precies moet gebruiken zodat je jouw leren producten weer een nieuw leven kan geven.

Angelus verf wordt voornamelijk gebruik op leren schoenen, maar je kan het ook gebruiken om je leren tas of jas te renoveren. De verf kan niet op de gehele schoen gebruikt worden. De zool van de schoen moet niet geverfd te worden. De verf op de zool slijt snel waardoor de verf daar verdwijnt. Voordat we beginnen met het aanbrengen van angelus leerverf is het belangrijk dat we ons goed voorbereiden. Voordat we beginnen hebben we de volgende materialen nodig: Een natte doek, een droge doek, een kwast en natuurlijk de angelus leer verf.

Voordat je begint met het verven van je sneaker moet je eerst zorgen dat al het vuil verwijderd is. Het vuil kan je verwijderen met een vochtige doek. Zorg dat alles netjes weg is en dat het leer mooi schoon is. Nadat je de schoen schoon gemaakt heb moet je de schoen voor minimaal dertig minuten laten drogen zodat het leer droog is. Nadat het leer droog is kan je de verf gaan aanbrengen. Voor een leren schoen heb je ongeveer 30 ml nodig. Het aanbrengen van de verf moet zorgvuldig gedaan worden. Verwijder eerst de veters uit de schoen zodat je de niet mee verft.  Bij het aanbrengen van de angelus leer verf moet je een kleine kwast gebruiken zodat je met precisie te werk kan gaan. Op de juiste kleur te bereiken moet je waarschijnlijk enkele keren over het leer gaan.

https://www.leerverfshop.nl/