Vergaderen in het groene hart
Image default
Hobby en vrije tijd

Geniet van een zorgeloze vakantie op het water dankzij jachtverhuur

Wilt u op vakantie in eigenland en heeft u altijd al eens een vakantie op het water door willen brengen? Of bent u simpelweg op zoek naar een origineel vakantie-idee? In beide gevallen is het een leuk idee om eens een jacht te huren en het water op te gaan tijdens uw vakantie. Zo ziet u Nederland eens uit een ander perspectief en geniet u van een luxe vakantie. Zeker wanneer u kiest voor de jachtverhuur van Delos Yachtcharter. Dit bedrijf verhuurt diverse jachten die van alle gemakken zijn voorzien. Zo zit er een keuken, badkamer, slaap- en zitgedeelte in. Het enige dat u zelf meeneemt is uw bagage, bed- en linnengoed. U hoeft bovendien niet eens een vaarbewijs te hebben om met hun motorjachten te mogen varen. Hierdoor kunt u ook zonder ervaring kiezen voor een vakantie op een jacht.

Boek een vaarles en leer hoe u het motorjacht bestuurt

Lijkt het u wel wat om op vakantie te gaan met een gemotoriseerd jacht? Maar heeft u nog nooit gevaren? Dan hoeft u zich bij jachtverhuur Delos Yachtcharter nergens zorgen over te maken. U krijgt namelijk duidelijke instructies over de werking van het jacht. Is dit voor u niet voldoende om met vertrouwen het water op te gaan? Dan kunt u een vaarles boeken en leren de vriendelijke medewerkers u alles wat u moet weten over de besturing van het jacht. Vervolgens gaat u met een gerust hart op vakantie en hoeft u zich nergens zorgen over te maken. U geniet wel van de luxe van een jacht, maar heeft er niet de kosten van, want het onderhoud en de ligplaats worden door het jachtverhuurbedrijf verzorgd.

Informeer naar de mogelijkheden

Heeft u interesse in de jachtverhuur van Delos Yachtcharter? Bezoek dan hun website voor meer informatie over de verschillende jachten, de uitrusting van de jachten en de tarieven voor de huur ervan. Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over een bepaald jacht? Dan kunt u contact opnemen met de vriendelijke medewerkers van het bedrijf. Zij beantwoorden uw vragen graag en voorzien u van alle informatie die u nodig heeft.