Vergaderen in het groene hart
Image default
Hobby en vrije tijd

Voorkom dat u een nieuwe Stella fietsaccu moet kopen

Wanneer u een elektrische fiets bezit, dan weet u dat het noodzakelijk is om de accu geregeld op te laden. De fietsaccu is een van de meest essentiële onderdelen van de elektrische fiets, want zonder de accu is deze niet te gebruiken. U moet voor uw Stella of Brinckers fiets dan ook een nieuwe fietsaccu kopen, als deze stuk gaat. GM-accu, dé fietsaccu specialist heeft deze dan ook voor u beschikbaar. De accu van een fiets is net als de accu van ieder ander apparaat, onderhevig aan gebruiksslijtage. U zult deze hierom gedurende de levensduur van uw fiets, een keer moeten vervangen.

Verleng de levensduur van uw fietsaccu

Ondanks dat u de fietsaccu uiteindelijk zal moeten vervangen, zijn er wel zaken waarop u kunt letten om dit zo lang mogelijk uit te kunnen stellen. Ieder merk elektrische fiets heeft bijvoorbeeld zo zijn eigen laadinstructies. Deze laadinstructies zijn bedoeld om de levensduur van de fietsaccu te verlengen. De capaciteit van de accu neemt namelijk af, wanneer deze veelvuldig opgeladen wordt. Zo kan er bijvoorbeeld aangeraden worden dat u de accu alleen oplaadt vanaf een bepaalde batterijstand. Wanneer u bijvoorbeeld de fiets aan de lader zet, na één kleine fietsbeurt dan kan dit nadelig zijn voor de accucapaciteit. Daarnaast wordt vaak afgeraden om de fietsaccu te lang aan de lader te leggen. Een fietsaccu heeft vaak een specifieke laadtijd tot een volle accu. Dus wanneer u de accu een hele nacht aan de lader legt, dan kan dit ook nadelige gevolgen hebben voor uw fietsaccu. Is de lader van uw elektrische fiets beschadigd of kwijt? Bij de accuspecialist kunt u laders voor de fietsaccu van uw Stella of Brinckers fiets kopen.

Vervang de accu bij te weinig capaciteit

Heeft de accu van uw elektrische fiets onverhoopt te weinig capaciteit? Of moet u geregeld op uw bestemming de elektrische fiets aan de lader leggen? Dit is natuurlijk niet fijn. U kunt gelukkig een vervangende fietsaccu voor uw Brinckers of Stella fiets kopen bij de accuspecialist. Bekijk het aanbod online, of neem contact op voor deskundig advies.