Vergaderen in het groene hart
Image default
Hobby en vrije tijd

Lasergamen in Dordrecht

Een kijkje op Google maps zou kunnen doen vermoeden dat je in Dordrecht niet kunt lasergamen. Niets is echter minder waar. Hoewel je voor lasergamen bij een hal aangewezen bent op bijvoorbeeld Rotterdam, kun je prima lasergamen in Dordrecht. Hoe? Hoor ik je vragen. Simpel. Ik leg het allemaal voor je uit in dit blog.

Laat de laserguns naar Dordrecht komen

Dordrecht heeft inderdaad geen lasergame locatie. Ook is er geen winkeltje in Dordrecht waar je laserguns kunt huren. Er is echter wel een veel simpelere manier. Je kunt ook een lasergame set bij jou om de hoek in Dordrecht laten komen. Zoals ook je pakketjes bij pakketpunten kunt afhalen, kun je tegenwoordig ook je laserguns bij een pakketpunt afhalen als je die bestelt. Zo komt lasergamen in Dordrecht wel heel dichtbij.

Veel speelplezier voor weinig

Lasergamen bij een hal betekent niet alleen dat je helemaal Dordrecht uit moet om te spelen. Het betekent vaak ook dat je meer dan een tientje kwijt bent voor vaak hooguit een kwartiertje spelen, daarna is het of vertrekken of bijbetalen. Bij een gehuurde set heb je dat probleem niet. Bij een lasergame huren in Dordrecht kun je zo lang spelen als je wil die dag. De set hoeft de dag na de huur pas weer op de post zodat je alle tijd hebt om te spelen en als de batterijen van de lasergun leeg zijn, dan zijn er gewoon reservebatterijen meegeleverd.

Alle vrijheid met lasergamen

Behalve dat je langer kunt spelen, heb je ook meer vrijheid. Probeer eens een soort levend Stratego met laserguns in de vorm van capture the flag bijvoorbeeld. Dat is alweer heel wat anders dan gewoon elkaar afschieten. Ook heb je een stuk meer vrijheid qua locatie om te lasergamen. Als je in Dordrecht zit kun je bijvoorbeeld ook lasergamen in de Biesbosch. Wist je dat je ook buiten kunt lasergamen en dat je elkaar bij bewolkt weer tot over maarliefst 50 meter kunt raken. Wacht niet langer en probeer lasergamen in Dordrecht eens zelf!

https://lasergamesethuren.nl/lasergame-dordrecht/