Vergaderen in het groene hart
Image default
Hobby en vrije tijd

Geniet van uiteenlopende leuke groepsactiviteiten

Wilt u graag een actief bedrijfsuitje vol leuke groepsactiviteiten organiseren? U zit in dat geval goed bij De Westernboerderij. Deze specialisten bieden diverse leuke groepsactiviteiten aan die onmisbaar zijn tijdens een actief bedrijfsuitje. U denkt hierbij bijvoorbeeld aan quadrijden of boogschieten. Het is echter ook mogelijk om een speciaal teambuildingarrangement te kiezen. De activiteiten die u in dat geval gaat ondernemen, zijn uitermate geschikt om uw medewerkers beter te leren kennen en om de onderlinge samenwerking te verbeteren. De uitdagende dag vol leuke groepsactiviteiten sluit u vervolgens af tijdens een heerlijk en gezellig grillbuffet. Ideaal om onder het genot van een heerlijk diner de dag nog eens te bespreken. U en uw collega’s genieten gegarandeerd tijdens een actief bedrijfsuitje bij de specialisten van De Westernboerderij.

Besluit om hier te overnachten

Wilt u een actief bedrijfsuitje nog graag even verlengen? Besluit dan om samen met u gezelschap te blijven slapen bij De Westernboerderij. Deze specialisten beschikken over vijf grote tipi’s die stuk voor stuk plaats bieden aan tien personen. U geniet samen met u gezelschap in een prachtige tipi die van alle gemakken is voorzien, u dient enkel zelf een slaapzak en kussen mee te nemen. Bezoekt u De Westernboerderij met een gezelschap dat groter is dan 50 personen? Deze experts regelen in dat geval een overnachting in een lokaal hotel voor u. Het is dus te allen tijde mogelijk om van een gezellige overnachting te genieten bij de specialisten van De Westernboerderij. Het is onmogelijk om dichter bij de natuur te komen dan bij deze experts.

Reserveer nu

Wilt u graag een actief bedrijfsuitje organiseren bij deze specialisten? Neem dan gerust contact met hen op door de contactgegevens op hun website te gebruiken. U geniet dan optimaal van diverse leuke groepsactiviteiten, dus twijfel niet langer en reserveer direct. Deze experts verwelkomen u graag.