Vergaderen in het groene hart
Hobby en vrije tijd

Organiseer een uitje met een escape room en lunch- en dinerbuffetten in Amsterdam

Wil je met je familie, vrienden of collega’s een leuke dag beleven? Reserveer dan direct een escape room in Amsterdam. Escape Factory biedt groepsarrangementen aan voor groepen tot 180 personen. Je kan naast de Escape Room Experience ook gebruik maken van vergaderzalen en een lounge. Daarnaast kies je uit verschillende lunch- en dinerbuffetten om de dag goed af te sluiten. Na de escape room is het ook mogelijk om Amsterdam te verkennen via een privérondvaart op de grachten of een iPad-spel. Indien gewenst wordt er gezorgd voor een avondactiviteit, zoals een pub quiz. Zo beleef je een onvergetelijke dag in Amsterdam.

Tijdens een escape room in Amsterdam word je een special agent

Heb je altijd al bij de FBI of CIA willen zitten? Dit kan nu met een escape room in Amsterdam. Hier ontmantel je als special agent een nucleaire raket. Slaag jij en je team erin om deze missie binnen een uur te voltooien? Je speelt dit spel met drie tot en met vijf personen. Naast dit spel zijn er nog zeven andere kamers beschikbaar bij Escape Factory. Voor je het spel betreedt, krijg je in de ontmoetingsruimte voldoende informatie om aan de slag te gaan. Je krijgt ook altijd een kwartier voorbereidingstijd. De bedoeling is dat je binnen een uur uit de kamer ontsnapt en eventueel het record met jouw team verbreekt. Natuurlijk is het spelplezier het allerbelangrijkste!

Het Wilde Westen vind je in een escape room in Amsterdam

In de Wild Joe escape room in Amsterdam proef je het leven van een echte cowboy of indiaan. En daarnaast beleef je een geweldige dag met familie, vrienden of collega’s. In dit spel van Escape Factory probeer je de geheimen van de cowboys in de saloon te ontmaskeren en binnen een uur de code te kraken om weer buiten de saloon te komen. Je speelt dit spel met drie tot vijf personen. Daarnaast is het ook mogelijk om dit spel in teams tegen elkaar te spelen en er een echte race van te maken. Reserveer online je spelmoment en kom naar Escape Factory nabij Amsterdam-Centraal. Hier kun je gratis parkeren.