Vergaderen in het groene hart
Image default
Hobby en vrije tijd

Jong en oud geniet in deze mooie buitenspeeltuin in Zuid-Holland

Herinner je je nog hoe je vroeger als kind genoot in de speeltuin? Dat kun je nu ook je eigen kinderen laten ervaren. Bezoek de leukste buitenspeeltuin in Zuid-Holland bij Vogelpark Avifauna. Hier vind je ook het mooiste vogelpark van Nederland met een enorme populatie grote en kleine vogels. Je kinderen kunnen zich hier een hele dag vermaken, en ook voor de ouders of andere begeleiders is er genoeg te zien. Het park is het hele jaar door geopend. Als het weer niet meewerkt zijn er goede alternatieven.

Leer alles over de mooiste vogels van de wereld

De leukste buitenspeeltuin in Zuid-Holland mag dan leuk zijn voor de kinderen, ze kunnen dezelfde dag ook nog veel leren. Dat kan in hét vogelpark van Nederland. Hier maak je kennis met de grappige pinguïns en de meest indrukwekkende roofvogels. Er worden demonstraties gegeven en je kunt aanwezig zijn bij het voederen. Een verzorger geeft uitleg en beantwoordt vragen over de desbetreffende vogels. Op hun website kun je lezen welke voedermomenten je op de dag van je bezoek kunt bijwonen. Naast vogels zijn er overigens ook nog andere dieren te bewonderen zoals aapachtigen. Alle dieren worden gebruikt voor wereldwijde fokprogramma’s om de soort te beschermen.

Eenvoudig en snel jouw bezoek plannen

Natuurlijk kun je ’s morgens opstaan en denken: Vandaag wil ik met de kinderen naar een leuke buitenspeeltuin in Zuid-Holland. Maar je kunt je bezoek ook verder van tevoren plannen. Wat handig is: je kunt je toegangskaarten voor dit vogelpark in Nederland ook online bestellen. Je betaalt dan een lagere prijs dan aan de kassa van het park en je hoeft niet in de rij te staan. Op de website van dit park vind je ook meer informatie over de openingstijden, de route en informatie over openbaar vervoer. Ook mensen met een beperking zijn van harte welkom, op hun website staat ook informatie over speciale voorzieningen.