Vergaderen in het groene hart
Hobby en vrije tijd

Laat uw collega’s bewegen met een bedrijfsuitje in Den Bosch

Sporten is belangrijk. Wilt u daarom uw collega’s meer laten bewegen tijdens het volgende bedrijfsuitje in Den Bosch? Wat dacht u bijvoorbeeld van een leuke tocht op de tandem of step? Houden jullie wel van het competitiegevoel? Dan is bubble voetbal of voetbal darten altijd een goede keuze! Uiteraard is het ook mogelijk om verschillende sportieve activiteiten met elkaar af te wisselen. Sluit de sportieve dag af met een gezellige borrel, buffet of walking dinner en de dag is helemaal compleet. Wanneer vindt het bedrijfsuitje in Den Bosch plaats? Binnen 24 uur ontvangt u een offerte op maat van DoeDenBosch.

Bedrijfsuitje in Den Bosch op maat samengesteld

Vindt er binnenkort een bedrijfsuitje plaats in Den Bosch of omgeving, maar heeft u nog geen idee hoe u het wilt invullen? Bekijk dan het grote aanbod van DoeDenBosch. Hier vindt u uitjes in 8 verschillende thema’s en meer dan 100 arrangementen. Daarnaast heeft u de keuze om het bedrijfsuitje in Den Bosch binnen of buiten plaats te laten vinden. Uiteraard is een combinatie ook mogelijk. Zo weet u altijd zeker dat het bedrijfsuitje geheel aan uw verwachtingen en eisen voldoet. Ook is het mogelijk om verschillende activiteiten te combineren en professionele begeleiding door DoeDenBosch te ontvangen. Maak bijvoorbeeld eerst uw eigen Bossche Bol en ga daarna mee met een rondvaart door de Binnendieze.

Bedrijfsuitje in Den Bosch voor vrouwen

Organiseert u een bedrijfsuitje in Den Bosch met alleen vrouwelijke collega’s? Dan heeft DoeDenBosch het uitje voor u gevonden! Maak kennis met de citygame voor vrouwen. Tijdens dit spel wordt er gestreden om het meeste shoppinggeld. Na de citygame kunnen jullie heerlijk napraten onder het genot van een glas bubbels door de citygame te combineren met een borrelarrangement of een walking dinner. Het wordt hoe dan ook een onvergetelijke dag. Weet u al welk arrangement u kiest uit de meer dan 100 arrangementen van DoeDenBosch? Heeft u zelf een geschikte locatie gevonden voor het bedrijfsuitje in Den Bosch? Dat kan natuurlijk ook! De bedrijfsuitjes kunnen op verschillende locatie georganiseerd worden.