Vergaderen in het groene hart
Image default
Zakelijk

Bij Creative Valley heb je de beste vergaderzaal in Utrecht!

Wanneer je als bedrijf of als ondernemer opzoek bent naar een leuke en makkelijk te bereiken werkplek is het natuurlijk als eerst het allerbelangrijkste om te denken aan de locatie. Niks is centraler en makkelijker te bereiken dan Utrecht. Heb jij een bedrijf of onderneming en ben je opzoek naar een flexwerkplek of een vergaderzaal in Utrecht? Neem dan eens een kijkje op de website van Creative Valley of lees dit artikel verder om er een aantal dingen over te weten te komen. 

De vergaderzalen

Wanneer je een belangrijke meeting of vergadering wilt inplannen is het als ondernemer altijd fijn om een fijne vergaderzaal te hebben. Bij Creative Valley kun je terecht voor een vergaderzaal die voldoet aan al jouw wensen. Je kunt er alles aangeven en ze denken graag ook zelf mee. Wanneer je een vergaderzaal huurt krijg je er een goede service en hospitality bij. Je kunt er gebruik maken koffie, thee en mineraalwater. Heb je zin in een lekkere lunch? Daarvoor kun je terecht bij de brasserie die zich in het pand bevindt en is inbegrepen in het huurpakket. Jij en alle andere mensen waar je mee vergadert kunnen er een lunch krijgen. 

Hoe ziet de vergaderzaal eruit en is er bepaald apparatuur aanwezig?

De vergaderzalen kunnen uiteraard gestyled en opgemaakt worden naar hoe jij dat graag zou willen. De vergaderzalen bevatten allemaal al een vast LCD-scherm, een flipover en een whiteboard en een vaste tafel met comfortabele stoelen. Ook is er apparatuur aanwezig voor videobellen. Je kunt er ook terecht voor eventuele diners en borrels. 

Prijzen

Voor elke vergaderzaal en het aantal personen zijn er verschillende prijzen. Je kunt op de website van Creative Valley vrijblijvend een offerte aanmaken of neem gerust contact op met een van de contact mogelijkheden. Ze zullen altijd binnen elke uren reageren en staan open voor alle vragen!