Vergaderen in het groene hart
Image default
Sport

4 uitzonderlijke merken voor de ruitersport

Paardrijden is een van de oudste activiteiten waar mensen zich tot op de dag van vandaag mee bezig houden. Het is voor veel mensen niet alleen een sport of een leuke bezigheid maar een levensstijl geworden. En dat heeft geleid tot een breed assortiment aan kledingmerken die zich richten op zowel functionaliteit als uitstraling. Een aantal van deze merken onderscheidt zich door uitzonderlijke kwaliteit, styling en innovatie.

PS of Sweden

Wanneer je op zoek bent naar een mooie afstemming van je ruiterkleding op de uitrusting van je paard, dan mag PS of Sweden niet in je kast ontbreken. Dit merk biedt zowel kledingstukken voor jou als ruiter en dekjes, bandages en hoofdstellen voor je paard.

KEP Italia

Wie innovatie, kwaliteit en prachtige styling belangrijk vindt, kan zich helemaal vinden in de prachtige caps van KEP Italia. Dit Italiaanse merk onderscheidt zich door zijn unieke styling in combinatie met innovatieve composietmaterialen die de caps licht en toch ijzersterk maken!

Samshield

Iedereen die actief is binnen de ruitersport weet dat Samshield garant staat voor kwaliteit, innovatie en de hoogste mate van veiligheid. Een Samshield cap is gemaakt van composiet waardoor deze weinig weegt maar wel erg stevig is. Daarnaast hebben de caps speciaal ontworpen luchtinlaten zodat je niet onder de cap gaat zweten. Zo draag je de cap de hele dag door comfortabel en dat is natuurlijk het veiligst wanneer je bij de paarden bent.

Eskadron

Eskadron is een merk dat al jarenlang bekend staat om de zeer fraaie paardendekjes die ze maken. Deze zijn gemaakt van speciaal ademend materiaal zodat je paard ook tijdens lange ritten niet gaat zweten onder het zadel. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren waardoor je het dekje voor je paard altijd perfect kunt afstemmen op de rest van je outfit!