Vergaderen in het groene hart
Image default
Woningen

Huis kopen of verkopen met een NVM makelaar

De eerste stap in het (ver)kopen van je huis in Twente

Een huis kopen of verkopen is één van de belangrijkste stappen in je leven. Als je dat doet, dan wil je dat natuurlijk doen met een goed en vertrouwd gevoel. Het liefste natuurlijk omgeven door mensen die kennis hebben van zaken. Een goed moment om contact op te nemen met de specialisten van Marcel Kon makelaars. Wij begeleiden je graag en deskundig in het zoeken naar een bestaand huis, appartement of nieuwbouw. De ideale woning vinden doen we samen! We werken open en transparant en zijn altijd eerlijk in onze werkwijze. We houden ervan om al onze klanten recht in de ogen aan te kijken. We hebben een team bestaande uit jonge pro-actieve specialisten die uit Twente komen en die Twentse nuchterheid is juist waarom klanten kiezen voor ons.

Wonen in het prachtige Oldenzaal? Lees dan verder

Marcel Kon makelaardij heeft een uitstekende dekking in heel Twente. Met twee kantoren in Enschede en Borne hebben we een gunstige liggen in deze prachtige groene regio van Nederland. Twente is een geweldige omgeving die strekt van Losser en Oldenzaal tot aan Hengelo en Almelo. En vooral in Oldenzaal zien we veel vraag naar mensen die graag kiezen voor rust en natuur én het gemak van het wonen dicht bij de grens met Duitsland. Enkele mooie projecten die wij als makelaar in Oldenzaal in de gaten houden zijn de volgende nieuwbouw projecten.

Luxe wonen op Landgoed Singraven

Is het wonen in een bosrijk gebied altijd je droom geweest? Ontdek dan het nieuwbouw project op Landgoed Singraven. Nabij zowel Oldenzaal als Denekamp, ligt het op een prachtige locatie dat goed bereikbaar is. Waar je ook kijkt, je bent omringd door natuur. Een perfecte plek dus om vooral in alle rust te leven en je kinderen op zien groeien. De kavels zijn ruim en daar hoort natuurlijk een kostenplaatje bij, maar dan krijg je ook wat.

Verrassend wonen aan de Dinkel

Wonen nabij het water heeft natuurlijk ook zo z’n charmes. De Dinkeldal is ook zo’n project dat je kan verrassen met kleur en geur. Dankzij een mooie afwissel van bossen, heuvels en zandvlaktes is het een geweldig gebied om te wonen en waar leven volop in de bloei staat. Het plan heeft als doel om aan de rand van Losser royale villa’s, bungalows en 2-onder-1 kappers te bouwen. Het bijzonder aan dit project is dat de woningen niet gekoppeld zijn aan de kavels. Dus na het kiezen van je woningtype, kun je daarna een kavel kiezen.

Natuurlijk kunnen we je ook helpen met:

Een NVM makelaar waar je van op aan kunt

Marcel Kon makelaars Enschede en Borne is een echte kwaliteitskantoor. Wij zijn aangesloten bij de NVM en onze makelaars en taxateurs zijn erkend en voldoen ieder jaar aan de strenge regels die de NVM oplegt aan al haar leden. Alleen op deze manier blijven we op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en blijven we onszelf ontwikkelen. Ook zijn onze taxateurs aangesloten bij het NWWI en NRVT. Tot slot bezitten we de kennis in huis op het gebied van vastgoed taxaties en vastgoed makelaar, wat een unieke eigenschap is van Marcel Kon makelaars voor zakelijke klanten die willen kopen, verkopen of verhuren met bedrijfsvastgoed. Bekijk onze bedrijfspanden op onze website.

Meer weten of kennismaken? Bel ons dan via 053 – 430 7370 of stuur een mail naar enschede@marcel-kon.nl.

https://www.marcel-kon.nl/