Vergaderen in het groene hart
Image default
Beauty en verzorging

Gemakkelijk en snel jouw favoriete nagelproducten online bestellen?

Iedere professionele nagelstyliste heeft een voorkeur voor bepaalde nagelproducten, gelukkig zijn deze eenvoudig online te bestellen bij Crystal Nails. Bij deze specialist vind je een ruim assortiment aan gel- als acrylnagelproducten die je nodig hebt om kunstnagels vakkundig te kunnen zetten. Met maar liefst 500 kleuren color gel, 300 color powders, 40 soorten builders en 300 CrystaLac Gel Polishes in de webshop heb je alles binnen handbereik. Dus of je nou een beginnende of ervaren nagelstyliste bent, met deze nagelproducten gaan jij en jouw klanten gegarandeerd met de mooiste nagels de deur uit!

Elk seizoen een nieuwe trend en kleur

Mooie nagels geven een outfit of een look net dat beetje extra. Om hip voor de dag te komen is het meegaan met de laatste nageltrends van belang. Ga jij bijvoorbeeld voor klassieke babyboomnagels, te gekke stilettonagels of doe je mee aan de pasteltrend? Crystal Nails voegt ieder seizoen nieuwe producten toe aan het assortiment die aansluiten bij de laatste kleuren, trends en technieken. Volg de laatste de trends op de voet, door online de nieuwste nagelproducten te bestellen. Ben jij meer een trendsetter? Geen probleem! Door het ruime assortiment heb jij de vrijheid om een eigen stijl te creëren. Laat je creativiteit de vrije loop en bedenk te gekke nageldesigns! 

Begin met een starterspakket

Ben je een beginnende nagelstyliste of ben je een creatieveling die graag zelf wil leren om nagels te zetten? Probeer dan een van de starterspakketten van Crystal Nails. Deze startpakketten met verschillende nagelproducten zijn gemakkelijk online te bestellen en bieden alles wat je nodig hebt voor een vliegende start. Je kunt kiezen uit verschillende methoden om kunstnagels te plaatsen. Probeer bijvoorbeeld de gelnagelsets of leer acrylnagels te zetten. Kom je er niet helemaal zelf uit? Schrijf je dan in voor een van de trainingen die worden aangeboden op de website!