Vergaderen in het groene hart
Image default
Aanbiedingen

De drie grootste talenten op de Europese voetbalvelden

De sterren van het hedendaagse voetbal zijn bij iedereen bekend: Messi, Ronaldo, Lewandowski, Mbappé, Neymar etc. Spelers die zichzelf al hebben bewezen en ieder jaar weer laten zien dat zij tot de top van het Europese voetbal behoren. Maar deze spelers worden ook ouder, waardoor er ruimte komt voor nieuwe talenten om op te staan. In deze blog worden drie ‘nieuwe’ talenten uitgelicht, die de komende jaren weleens kunnen opstaan tot de crème de la crème van het Europese topvoetbal. Lees dus snel verder!

 

Vinicius Jr. 

Als groot Braziliaans talent kwam Vinicius Jr. over naar Real Madrid. De Madrilenen zagen hem als de natuurlijke opvolger van Cristiano Ronaldo. Logisch, want de Braziliaan beschikt bijna over dezelfde kwaliteiten. Hij is ontzettend snel, technisch, één op één ijzersterk en scoort nu ook regelmatig. De eerste jaren moest hij wat wennen in Spanje, maar dit seizoen is hij uitgegroeid tot één van de gevaarlijkste buitenspelers van de wereld. Blijft hij consistent en zich verder ontwikkelen? Dan heeft Real Madrid een wereldtopper in huis.

 

Pedri

De Spaanse voetballer is 19 jaar, maar nu al niet meer weg te denken uit de basis van FC Barcelona en het Spaanse nationale elftal. En dat was hij vorig jaar ook al niet; hij speelde namelijk in één jaar bijna 80 officiële wedstrijden. Een ongekend aantal voor zo’n jonge voetballer. Pedri wordt vergeleken met Iniesta. Hij is in balbezit zó sterk, dat hij nauwelijks balverlies leidt. Met zijn rust, overzicht en techniek kan hij op elk moment mensen vrij voor het doel krijgen. Wanneer hij dit niveau vasthoudt en zich blijft ontwikkelen, wordt hij ongetwijfeld de beste middenvelder van de wereld.

 

Vlahovic

Een relatief onbekende speler bij veel mensen en daarom misschien een vreemde eend in dit rijtje. Maar deze topspits van Juventus gaat het de komende jaren maken, daar zijn wij zeker van. De Servische spits lijkt qua speelstijl op zijn grote voorbeeld, Zlatan Ibrahimovic. Vlahovic scoort ontzettend makkelijk en is fysiek erg sterk. Daarnaast is het een prima kopper. Doordat hij in de zestien dodelijk is en vrijwel iedere kans afmaakt, ziet Juve hem als dé targetman van de aanval de aankomende jaren. Niet voor niets hebben ze bijna 100 miljoen voor hem neergeteld. Van deze Servische topper gaan we nog veel horen. 

Wil jij net zo goed worden als deze toppers, of net zo hard trainen als deze jongens? Bekijk dan eens de website van Your Sport Deal. Zij hebben verschillende voetbalmaterialen in het assortiment, waaronder voetbaldoelen, doelnetten, trainingsmaterialen en meer, zodat jij heerlijk kan trainen. Allemaal aangeboden tegen een scherpe prijs!

https://yoursportdeal.nl/